diumenge, 2 de juny del 2013

L'Olot, a la repesca; cauen Cornellà, Manlleu i Europa

Editat, amb els VÍDEO-Resums dels quatre partits dels catalans de Tercera, amb declaracions d'alguns dels protagonistes. Notícia que he fet per a l'Esports en xarxa d'aquest dilluns, a La Xarxa.


L'Olot no ha pogut pujar a la primera. Ha empatat (2-2) amb l'Elx Il·licità, nou equip de Segona B. Els de Julio Bañuelos, que a la segona part han igualat un 0-2 amb gols d'Abel i Uri Santos, han mostrat bona imatge a la represa. Ara buscaran ascendir a la segona oportunitat (a dues rondes). Els olotins s'enfrontaran al CD Mairena sevillà a la segona ronda. Vídeo-resum d'Adrià Garcia, de GolCat.com:



El Cornellà queia de la manera més dolorosa: guanyant i fregant la Missió 2-0 amb què iniciava el duel. Els gols de Boris i Dani Martí classificaven els homes de Jordi Roger, però a la segona part el Depor B donava el cop amb el gol de Luis (2-1). Final de somni per als verds-

El Manlleu tancava la temporada a Conca, posant la por al cos del Conquense però sense premi final (1-1). El gol de Ginés situava els manlleuencs a un gol de la pròrroga, però la igualada final dels manxecs deixava sense premi els intents osonencs.

Dissabte s'acabava també el somni de l'Europa. L'Arandina tancava l'eliminatòria amb dos gols a la primera part (2-0), i els escapulats marxaven de la primera ronda sense poder marcar cap gol. Vídeoresum de BTV Esports, desplaçat a Aranda de Duero dissabte:



Els companys de BTV, de fet, van dedicar diversos vídeos al viatge europeista, els podeu veure tots en aquest enllaç.


DISSABTE, 1 DE JUNY
Arandina 2-0 Europa (Niche i Gustavo)
[L'Europa, eliminat, global de 0-3]

DIUMENGE, 2 DE JUNY
-RONDA DE CAMPIONS- Olot 2-2 Elx Il·licità (Abel Solé i Uri Santos / Yeray -2-)
[L'Olot, a 2a ronda, repescat]

Conquense 1-1 Manlleu (Manzano / Sergio Ginés)
[El Manlleu, eliminat, global de 1-3]

Cornellà 2-1 Deportivo B (Boris Garrós i Dani Martí / Luis Fernández)
[El Cornellà, eliminat, global de 3-4]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada