dijous, 8 d’agost del 2013

El Prat colpeja en un últim minut d'or

El Prat assolia aquest dimecres la segona semifinal del Torneig d'Històrics després de superar el triangular més competit de les primeres tres jornades d'Històrics. Un empat de bones sensacions per als dos equips entre Prat i Santboià (1-1) obria un grup 3 que el Prat sentenciava amb una victòria contra el Martinenc (2-0), amb dianes a l'últim minut d'Ignacio Rosillo i Manu. El santboià necessitava superar el Martinenc de dos gols, però l'amfitrió oferia una excel·lent imatge i fins i tot s'apropava al gol en algunes accions (0-0).

El Prat-Martinenc va acabar resultant decisiu // Artur Tura - Torneig d'Històrics

Resultats al grup 3 de l'Històrics:

Prat 1-1 Santboià (Fran Bea / David Márquez) (3-4 als penals per a un possible desempat)
Prat 2-0 Martinenc (Ignacio Rosillo i Manu Balda)
Santboià 0-0 Martinenc

VÍDEO-Resum de la jornada, BTV Esports:

Continguts extra
Podeu repassar la jornada als següents enllaços:

Menú del dijous
Aquest dijous, quart i últim triangular, grup 4, entre L'HospitaletAscó i Júpiter. D'aquí sortirà el quart semifinalista, que s'enfrontarà al Prat, un cop definit dimarts el Badalona-Llagostera que obrirà el foc divendres. L'Hospitalet-Júpiter iniciarà la jornada (18'30h); a les 19'30h el perdedor del primer duel s'enfrontarà al Ascó, i els de la Ribera d'Ebre tancaran la jornada jugant contra l'altre equip implicat, a les 20'30h. Els horaris del segon i el tercer partit són sempre orientatius.