diumenge, 9 de març del 2014

Resultats J28

"La Monta fa el més difícil encara i recupera el lideratge"


La Monta esclafava el Manlleu (1-4) // Albert Aumatell - elter.net

Aquests són els resultats de la J28:

DIUMENGE, 9 DE MARÇ
Rapitenca 0-3 Palamós (Javi Revert, Dani Romero i Javi Morales)
Masnou 0-0 Gramenet
Santboià 2-1 Vilassar de Mar (Kevin i Pedro Bravo / Juan Roldán)
Gavà 2-1 Rubí (Aitor Unzué i Fran Orellana / Ernest Forgas)
Castelldefels 4-0 Ascó (Aitor Lario, Jorge Sánchez, Sergi Pastells i Arnau Garcia)
Europa 2-1 Figueres (Cebri i Javi Sánchez / Guillem Cornellà)
Cerdanyola 0-4 Pobla Mafumet (Iván Aguilar, Víctor Oribe, Marc Vadillo i David López -pp-)
Manlleu 1-4 Muntanyesa (Juan P. Amantini -pp- / Alberto Padilla -2-, Nils Puchades i Roland Garrós)
Terrassa 4-0 Vilafranca (Carles Montoro, Jaime Fuentes -2- i Alex Gallar)
Cornellà 1-0 Santfeliuenc (Albert Cazorla -p-)

CLASSIFICACIÓ 

Classificació de la categoria després de la J28:





Gols: 30
Resultats: 6 victòries locals, 1 empat i 3 victòries visitants
Màxim golejador: Manel Sala (Manlleu), 19 gols // Veure llista completa
La dada:
  • Nou líder. La Muntanyesa se situa al lideratge, una plaça que va ocupar per últim cop la J13. Enmig, 11 jornades de lideratge de l'Europa i tres de l'Ascó. La Monta és, amb l'Europa, l'equip que més jornades ha estat líder (11 per als dos conjunts barcelonins) i és, en solitari, el que ha estat més setmanes en play-off, 24 de les 28 disputades.

El Cornellà superava el Santfe a casa // Andrés Ayala - UECornella.cat

  • Un retorn. El Cornellà se situa en play-off, a la 4a plaça, i retorna a la zona noble quatre jornades després. Hi va ser la J24, però la irrupció de la Monta el va apartar la setmana vinent. Ara ocupa el lloc del Rubí, que acumulava 11 jornades seguides a les places preferents. Amb aquesta, el Cornellà suma 10 jornades en zona de play-off, havent passat per les quatre posicions menys el lideratge.

  • Golejada. El Castelldefels referma els bons símptomes dels últims mesos després de golejar (4-0) el fins ara líder. Una golejada històrica: feia més de 10 mesos que els mariners no marcaven més de tres gols en lliga (1-5 a Rubí la J36 del curs passat, 5 de maig de 2013). I feia més de dos anys que l'Ascó no rebia més de tres gols en competició de lliga. Curiosament, l'últim precedent va ser també a Castelldefels, al camp del Vista Alegre. 5-2 el març de 2012, al grup 2 de Primera Catalana. L'Ascó deixa el lideratge després de tres jornades però segueix en play-off per 17a jornada consecutiva.

Cara i creu, Castelldefels i Ascó // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

  • Diumenge de 4. Quatre equips han marcat 4 gols aquesta jornada. Terrassa, Castelldefels, Muntanyesa i Pobla Mafumet han anotat un pòquer de gols històric. No havia passat encara els últims dos cursos, que coincidissin quatre equips amb 4 gols anotats cadascun, dos a fora i dos a casa. Xifres que han ajudat a apujar les xifres golejadores globals de la jornada.

  • El silenciós que feia soroll. La Pobla Mafumet va trencar un punt el seu rol d'equip silenciós, que aprofita els gols que marca, i esclafava el Cerdanyola. 0-4 final, amb 0-3 ja al descans, per al conjunt grana, situat a 5 punts del play-off. Cinc partits sense perdre seguits, 13 punts dels últims 15 possibles... i una excel·lent dinàmica defensiva. Els d'Iván Moreno ja són, amb l'Europa, el conjunt menys golejat, amb 21 dianes encaixades, i acumulen 365 minuts sense rebre un gol, fa més d'un mes, des del 9 de febrer.

Quatre gols encaixava el Cerdanyola a la Bòbila, primer cop aquest curs // CFC.cat

  • De l'infern al cel. En tres jornades el Terrassa ha passat de veure com el seu tècnic, Miki Carrillo, salvava el coll al minut 89 amb el gol de Batanero contra el Santfeliuenc (1-0) a encadenar tres victòries seguides, amb un sol gol en contra, i situar-se a només 2 punts de la quarta plaça. Els vallesans no són en play-off des del desembre passat, a la J17.

  • Bon moment individual. Tres dels quatre màxims golejadors del grup marcaven aquesta jornada. No anotava Manel Sala, però sí que ho feien Ernest Forgas (Rubí, 17 dianes), Javi Revert (Palamós, 16) i Javi Sánchez (Europa, 14). Ernest Forgas segueix instal·lat en una gran ratxa recent, 6 gols les últimes 6 jornades. Javi Revert ha marcat les últimes 4 jornades seguides (5 gols). També manté un bon moment anotador Albert Cazorla. El defensa del Cornellà donava des del punt de penal els tres punts al Cornellà contra el Santfeliuenc. 6 gols de Cazorla aquest curs, els 6 des del punt de penal. És, amb Ernest Forgas, el màxim anotador del grup des dels onze metres. Els tres últims gols del defensa, a més, han donat 7 punts al Cornellà (victòries a la Pobla i ahir contra el Santfe i empat in extremis a Vilassar de Mar).

Celebració comuna de l'Europa al gol de Javi Sánchez, 14è del curs // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Tot queda a casa. Seguim observant la dinàmica recent del campionat de concentrar cada cop més les victòries per als conjunts locals. Sis partits es resolien amb triomf dels de casa, sent el Palamós, la Monta i la Pobla els equips que s'imposaven a domicili, tots tres de la part alta. La reducció d'empats segueix sent un fet: només se'n produïa un aquesta setmana, el de Masnou i Grama, sense gols.

  • Locals/visitants. No hi ha hagut grans canvis als índexs que mostren els millors a casa i a domicili. A casa segueix sent l'Ascó (ha jugat fora) qui més suma, 2'154 punts per partit disputat al Municipal; el segueixen Muntanyesa (2'143) i Cornellà (2'133), amb la Grama com a pitjor local (0'143). Recordem que els colomencs són l'únic equip que no ha guanyat encara a casa (camí dels 10 mesos sense fer-ho) i només han sumat 2 punts de 42 possibles. A domicili el Manlleu (jugava a casa) es manté al davant, 1'857 punts per partit disputat lluny d'Osona. Palamós i Santfeliuenc, ambdós amb 1'714, 24 punts de 42 possibles, segueixen els de Jordi Dot. El pitjor visitant del grup és, després de la derrota a Terrassa (4-0), el Vilafranca. Només 8 punts sumats de 42 possibles (0'571 punts per partit).

  • 30 gols. Jornada molt productiva, en part gràcies als quatre equips que anotaven un pòquer, i que ja suposaven més de la meitat dels gols de la jornada. Quarta jornada més anotadora del curs fins ara, 2a més anotadora de 2014. El registre més alt segueixen sent els 32 gols marcats les J7 i J19. Equilibri gairebé dels gols locals i els gols visitants aquesta jornada, 16 a 14.

Quatre gols al Terrassa-Vilafranca // Aina Marcobal - Terrassa Informa

  • 702 dianes fins ara. Superàvem el llindar dels 700 aquest diumenge a la tarda. Són 2'52 gols per partit. (no fem càlcul per jornada ja que falta un partit). Suposa un 12'18% més que el curs passat a aquestes alçades (s'havien anotat 628 gols després de la J28).

  • Freqüència de resultats: Victòries locals 42% | Empats 25% | Victòries visitants 33%

  • Evolució. Respecte la J28 del curs passat han disminuït tant les victòries locals (-7'94%) com els empats (-21'98%) i han augmentat molt les victòries visitants (+46'03%). Les últimes jornades, però, la dinàmica d'acumular molts triomfs visitants s'ha anat reduint, fins a 22 punts en un mes (la variació arribava al 68% llavors), i la tendència apunta cada cop més a igualar els triomfs locals i mantenir el gran desequilibri entre la reducció d'empats i l'augment de victòries visitants -recordem que falta un partit per disputar-se i, per tant, per computar-

  • Equip més golejador: Palamós (51) | Equip menys golejat: Europa i Pobla Mafumet (21)

  • Equip menys golejador: Gramenet (16) | Equip més golejat: Gramenet (53)

  • Equip que millor rendibilitza els gols: Pobla Mafumet, 1'59 punts per gol marcat. S'ha reduït respecte fa una setmana (1'72) ja que el triomf grana del cap de setmana s'aconseguia... amb 4 gols marcats, poc habitual en els tarragonins.

  • Camp on es veuen més gols: Nou Municipal de Palamós (3'29 gols/partit), per davant de la Bòbila de Cerdanyola (3'15 g/p) i el Joan Baptista Milà (3 gols/partit). La Bòbila ampliava aquesta J28 la mitjana (4 gols s'hi veien) i el Joan Baptista Milà la mantenia (2-1, tres gols clavats).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada