dimecres, 19 de març del 2014

Toni Fuentes, destituït al Vilassar de Mar

El fins ara tècnic del Vilassar de Mar anunciava aquest dimarts al vespre la seva destitució. El club ha contractat Toni Romero, tècnic de la Grama l'última temporada i mitja, per buscar la salvació en les darreres nou jornades. El tècnic s'estrenarà diumenge als Canyars (12h).

Toni Fuentes // Àngel Garreta - REMImages.com

Aquest dimecres al migdia, Toni Fuentes Corominas, ha explicat a l'Esports en xarxa de La Xarxa que el seu comiat ha estat per "un motiu polític". Aquí teniu l'entrevista:



La notícia de la destitució es feia pública aquest dimarts al vespre; al compte de Twitter de Toni Fuentes Corominas l'extècnic publicava aquest missatge:




Poca estona després, Amics Vilassar de Mar, plataforma de suport al club maresmenc, anunciava el nom de Toni Romero com a substitut de Fuentes per a les últimes nou jornades de competició. Romero, sense equip des que va deixar la Grama a finals del curs passat (en un més que meritori novè lloc final), debutarà diumenge al camp del Castelldefels. Curiosament, la seva estrena com a tècnic colomenc, el 8 de gener de 2012, ja va ser davant els grocs, amb triomf de la Grama (2-1).

Toni Romero // Àngel Garreta - REMImages.com

El tòpic de les 9 finals és ben clar per al Vilassar de Mar, que té un calendari altament exigent per a les últimes jornades. Entre els rivals als qui s'ha d'enfrontar hi ha quatre dels cinc primers classificats. De fet, a les tres últimes cites s'enfronta, consecutivament, a tres equips que ara ocupen play-off, Ascó, Rubí i Muntanyesa. Aquest és el calendari dels maresmencs:

Font: tercera.cat

El Vilassar de Mar és penúltim amb 25 punts, a dos del Gavà, equip que el superava diumenge i que marca la salvació; i de la Rapitenca, antepenúltim amb qui els maresmencs tenen el goal average guanyat. L'equip encadenava ara dues derrotes seguides i cinc partits sense guanyar, amb 2 punts de 15 possibles.

La destitució de Fuentes i l'arribada de Romero suposa el sisè canvi de tècnic en una banqueta de Tercera aquest curs. La de Fuentes, però, és la tercera destitució de la temporada, després de les de Delfí Ferreres (Vilafranca) i Xavi Punsí (Figueres). Aquest és el quadre amb els sis canvis. La jornada fa referència a l'ultima jornada de competició abans del canvi:

Font: tercera.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada