diumenge, 6 d’abril del 2014

Resultats J32

El Cornellà s'ha situat segon // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

Aquests són els resultats de la J32:

DIUMENGE, 6 D'ABRIL

Masnou 0-1 Terrassa (Isaac Maldonado)
Gavà 1-1 Vilafranca (Uri González -p- / Santi Triguero)
Castelldefels 3-0 Gramenet (Jorge Sánchez, Albert Cervantes i Arnau Garcia)
Europa 1-1 Santfeliuenc (Cebrià Queralt 'Cebri' / José J. Avellaneda 'Josele')
Cerdanyola 0-1 Vilassar de Mar (Alberto Aybar 'Peque')
Pobla Mafumet 2-3 Ascó (Stéphane Emanà i Víctor Bertomeu / Sergi Galceran i Albert Virgili -2-)
Figueres 1-1 Muntanyesa (Iván Cristino -p- / Toni Pérez Torán)
Santboià 0-2 Palamós (Ritxi Mercader i Sergi Arimany)
Cornellà 3-0 Rapitenca (Enric Vallès, Manu Balda i Israel Delgado)
Manlleu 0-0 Rubí


CLASSIFICACIÓ 

Així està la classificació després de la J32:





Gols: 21

Resultats: 2 victòries locals, 4 empats i 4 victòries visitants
Màxim golejador: Manel Sala (Manlleu), 19 gols // Veure llista completa
La dada:


  • 15 al capdavant. Sabia segur que tancava la jornada líder, però la Muntanyesa ja suma 15 jornades a la primera posició. La setmana vinent l'haurà de defensar, ja que té el segon, el Cornellà, a tan sols dos punts. Els barcelonins encadenen 10 jornades sense perdre.

  • Toni Pérez Torán, a domicili. El gol del jugador colomenc de la Monta ahir a Figueres és el primer que anota fora de casa aquest curs. Els altres tres gols de Pérez s'havien marcat al Municipal de Nou Barris. De fet, feia més de dos anys (des del 26 de febrer de 2012) que Toni Pérez Torán no marcava fora de casa; va ser amb la Grama, en una derrota al camp del Santboià (3-2). Des de llavors ha marcat en 6 partits tots ells, a casa (2 amb la Grama, 1 amb el Júpiter i 3 amb la Monta enguany).

La Monta empatava a Figueres // UEFigueres.cat

  • Rei de l'empat. Amb la igualada, el Figueres és l'equip amb més empats de la categoria, tants com el Cerdanyola, 13 després de 32 jornades. Els dos equips són, a més, els que més han empatat a casa, en la meitat de duels que hi han disputat, 8 de 16.

  • Tocant sostre. Amb el triomf contra la Rapitenca, el Cornellà s'ha situat segon, la seva millor posició aquest curs. Els verds són, amb el Terrassa, l'únic equip dels set primers que encara no ha passat cap jornada pel lideratge. Tanquen la jornada a dos punts de la primera plaça... i amb un Muntanyesa-Cornellà a l'horitzó, a la J35.

Enric Vallès marcava el primer gol... // Alex Gallardo - GallardoPhoto.com

  • Mala sort. Enric Vallès sortia a l'onze inicial del Cornellà, obria el marcador davant la Rapitenca... però s'havia de retirar lesionat. Vallès no marcava des de feia un any i dos mesos. L'últim gol va ser el segon d'un doblet, amb l'Olot, davant el Vilassar de Mar (4-0), el 20 de gener de 2013. Aquest dilluns li faran proves a Vallès per descartar trencament, segons informava el doctor Iñaki Cabrera, del Cornellà, a FutbolCatalunya (veure tuit).

...però marxava desolat per lesió. // Alex Gallardo - GallardoPhoto.com

  • Cap a baix. La Rapitenca encadenava a Cornellà la sisena jornada sense guanyar, un punt de 18 possibles, i queia una posició. Mai abans el conjunt ebrenc havia estat tan avall des que va tornar a Tercera l'estiu de 2012. Després de 70 jornades els d'Antoni Teixidó són penúltims, veuen com marxen molts jugadors i se'ls compliquen les opcions de permanència; ara, però, encara són a tres punts del Gavà... rival en dues setmanes. És la cinquena jornada que la Rapitenca passa en zona de descens. Hi va caure per primer cop la J25.

La Rapitenca no aixeca cap i queia a Cornellà // Alex Gallardo - GallardoPhoto.com

  • 3 i 3. La Pobla Mafumet ha encaixat, en els dos últims partits a casa, la meitat dels gols rebuts al Municipal en 16 partits disputats. Muntanyesa (0-3) i Ascó (2-3) han fet apujar els registres de gols encaixats pels pobletans, que fa dues setmanes tan sols havien rebut 6 gols en 14 duels.

Un moment del duel tarragoní que s'enduien els asconencs // Iris Solà - FC Ascó

  • El gol de l'ex. Albert Virgili (Ascó) anotava un doblet en el seu retorn a la Pobla de Mafumet i no celebrava cap de les dues dianes. Amb els gols, Virgili iguala Sergi Moreno com a màxim golejador asconenc a la lliga, amb 9 anotacions. També marcava, per segon desplaçament consecutiu, Sergi Galceran, que havia estrenat el seu compte de gols fa dues setmanes a la Bòbila de Cerdanyola.

Albert Virgili anotant el 0 a 2, de cap // Iris Solà - FC Ascó

  • Recuperació. El Terrassa s'imposava al Masnou i se situava a tres punts del play-off, després de la dolorosa derrota al camp del líder de fa set dies. Gol guanyador d'Isaac Maldonado, el cinquè que marca aquest curs. Maldonado ha marcat tres dianes les últimes tres jornades.

  • Arimany hi torna. També recuperava terreny perdut el Palamós, amb triomf a Sant Boi. Tancava la victòria un gol de Sergi Arimany. Ja en suma 12 aquest curs, i mantenen, amb Javi Revert, l'estadística de ser el tàndem més productiu de la categoria, amb 29 gols entre els dos (Revert en suma 17). Entre els dos, per exemple, han marcat tants gols com Vilassar de Mar o Masnou, i més que la Rapitenca i la Grama. El següent tàndem anotador amb més dianes seria el format per Ernest Forgas i Ferran Vila, del Rubí, que en sumen 24 (17+7).

El Palamós s'enduia tres punts del Joan Baptista Milà // Alex Gallardo - GallardoPhoto.com

  • Comiat als Canyars. Era d'esperar, però es confirmava amb el 3 a 0 final. La Gramenet és nou equip de Primera Catalana després de caure als Canyars (3-0) i quedar-se a 19 punts de la salvació quan en queden 18 en joc. Els colomencs s'acomiaden de Tercera en el seu tercer curs a la categoria després del descens des de Segona B de 2011. 

Triomf del Castelldefels... i descens de la Grama // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

  • Fort a domicili. El Vilassar de Mar s'enduia els tres punts de la Bòbila de Cerdanyola, es convertia en el quart visitant que hi venç, i pujava una posició (ara és antepenúltim) i es quedava a dos punts de la permanència. Els maresmencs mantenen una bona dinàmica fora de casa, amb cinc triomfs i 17 punts sumats lluny del Xevi Ramon, claus per mantenir el somni de seguir a Tercera. El triomf és el primer amb Toni Romero a la banqueta, després de tres partits (1-1-1).

El Vilassar de Mar s'enduia el triomf de Cerdanyola // Mireia Sanz - CFC.cat

  • Gols lluny de l'elit. No marcava cap dels sis màxims golejadors de la categoria... i això que jugaven tots ells, ja que retornava als camps Óscar Muñoz, del Cornellà. Sergi Arimany (12 gols), Albert Virgili i Santi Triguero (9) eren els futbolistes més amunt en la llista de golejadors que anotaven. 

  • Gols veterans. Dos dels quatre jugadors més veterans del grup marcaven. Ho feia el més veterà, Jorge Sánchez (Castelldefels), en el triomf davant la Grama; i ho feia el quart jugador més experimentat de la lliga, Santi Triguero (Vilafranca), en l'empat a Gavà. Els altres dos futbolistes que completen el pòquer de veterans són David Arcos 'Palote' (Santfeliuenc) i Javi González (Vilafranca).

Triguero maracava davant el seu exequip // (Arxiu) Lluís Montaner - El blog de la prèvia

  • Matemàtiques. Per matemàtica pura i dura obtenien la salvació ahir la Pobla Mafumet i el Santfeliuenc. El sostre del descens es troba situat ara als 47 punts (seran menys, però és la xifra que es produiria en un escenari de tots-ho-sumen-tot). Figueres, Manlleu i Vilafranca tenen la salvació a tocar. Si ens fiem dels últims cursos, la xifra màgica de la salvació estarà entre els 40 i els 43 punts. El sostre del play-off és als 74 punts; per tant la Muntanyesa és (lògicament) qui més a prop és de confirmar-lo, a 13 punts. El campió sumarà, com a molt, 81 punts, pel que se suposa que qui ho sigui sumarà menys punts que els anteriors campions, Olot (79) i probablement Prat (75).

Josele, golejador del Santfeliuenc al Sardenya // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • A casa, complicat. Només dues victòries locals aquesta jornada, les dues, prou determinants en l'anàlisi del diumenge a Tercera. El Cornellà es col·locava segon i el triomf del Castelldefels enviava matemàticament la Grama a Primera Catalana. Jornada de domini dels empats (4) i de les victòries visitants (4). La lliga es decidirà a domicili?

  • Locals/Visitants. No hi ha grans canvis al podi de millors conjunts locals de la categoria. La Muntanyesa segueix liderant l'estadística a casa, amb les mateixes xifres ja que no jugava a Nou Barris. A casa, doncs, el millor equip segueix sent el líder, la Muntanyesa (2'250 punts per partit jugat) per davant de l'Ascó (2'133) i el Terrassa (2'125), que tampoc jugaven a casa. Cau del podi l'Europa després d'empatar al Nou Sardenya contra el Santfe. Al podi d'equips que menys han sumat al seu estadi hi ha els dos últims, que mantenen registres ja que jugaven a domicili, Gramenet (0'125) i Vilassar de Mar (0'750); comparteixen tercer lloc dos conjunts que acostumaven a ser forts a casa, i que ahir empataven als seus respectius camps, el Gavà i el Manlleu (0'938). A domicili el triomf del Palamós a Sant Boi el col·loca "líder" en solitari d'aquesta estadística. Els palamosins són l'únic equip que ja ha sumat 9 victòries a domicili i se situen al capdavant de la ràtio (1'875). Santfeliuenc (1'750) i un empat entre Manleu i Muntanyesa (1'688) completen el podi. El punt sumat a Gavà fa que el Vilafranca iguali la Gramenet com a equip que menys suma a domicili (0'625), seguits de la Rapitenca (0'750).

Lluita aferrissada en el triomf del Palamós al Joan Batista Milà // Alex Gallardo - GallardoPhoto.com

  • 21 gols. Jornada menys productiva (amb la J30) de les últimes 21, amb set equips que es quedaven sense marcar. Al balanç de gols no s'observa la dinàmica dels resultats de la jornada: 11 gols d'equips locals, 10 de conjunts visitants. Per què? Perquè els dos únics triomfs locals es van produir amb una gran diferència de gols (3-0 els dos), sense dianes dels equips visitants; en canvi, a la Pobla, per exemple, sí que marcava el conjunt local tot i perdre (2-3).

  • 796 dianes fins ara. Són 24'88 gols per jornada (2'49 gols per partit). Suposa un 8'30% més que el curs passat a aquestes alçades (s'havien anotat 735 gols després de la J32).

  • Freqüència de resultats: Victòries locals 40% | Empats 26% | Victòries visitants 33%

  • Evolució. Respecte la J32 del curs passat han disminuït tant les victòries locals (-8'51%) com els empats (-21'50%) i han augmentat molt les victòries visitants (+48'61%). En aquest tram final la reducció de triomf locals s'ha minimitzat, situada per sota del -10%. Per primer cop en molts mesos l'augment de triomfs visitants se situa per sota del 50%, tot i que ja és segur que tancarà el curs en augment, ja que en valor absolut ja s'han produït, en 32 jornades, 16 victòries a domicili més que en tot el curs passat. Una tendència tan consolidada també és la reducció dels empats, que a poc a poc també s'ha matisat, malgrat mantenir-se en xifres destacades.

El tècnic de la Grama, Toni Díaz Losquiño // Alex Gallardo - GallardoPhoto.com

  • Equip més golejador: Palamós (56) | Equip menys golejat: Europa (25)

  • Equip menys golejador: Gramenet (18) | Equip més golejat: Gramenet (61)

  • Equip que millor rendibilitza els gols: Pobla Mafumet, 1'45 punts per gol marcat. Els últims mals resultats, i especialment ahir, el fet d'anotar dos gols i no guanyar, han rebaixat el registre... i han apropat el segon equip més rendible quant a gols i punts, l'Europa, que se situa amb 1'37.

L'Europa, camí de convertir la lluita en rendibilitat màxima dels gols marcats // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Camp on es veuen més gols: Ja no és la Bòbila de Cerdanyola, després de dos partits (s'ha comptabilitzat també l'1-0 davant l'Europa entre setmana) en què tan sols s'ha vist una diana per duel. Ara ho són els camps dels dos equips més golejadors. El Municipal de Palamós i el Municipal de Nou Barris (3'07 gols/partit) se situen com els únics camps per sobre dels tres gols per partit de mitjana; els segueix la Bòbila de Cerdanyola (2'94). El Municipal de la Pobla de Mafumet segueix sent, amb diferència, el camp on es veuen menys dianes. 1'69 per partit de mitjana, únic camp en què les xifres se situen per sota dels 2 gols. Els següents quant a menys gols serien el Municipal de Manlleu (2) i el del Masnou (2'06).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada