diumenge, 31 d’agost del 2014

Resultats J2

"Rubí i Peralada manen a Tercera"

El Rubí ha sabut patir per guanyar a Castelldefels / ALEX GALLARDO - UECastelldefels


El conjunt vallesà dirigit per Julià Garcia segueix al capdavant de la categoria després guanyar a Castelldefels en el duel més golejador del curs (juntament amb el Vilafranca-Palamós). Amb els mateixos punts que el Rubí hi ha un dels nouvinguts al grup, el Peralada de Nacho Catro, que amb dues victòries per la mínima ha sumat el total de punts en joc.

Aquests són els resultats de la J2:


DISSABTE, 30 D'AGOST
Vilassar de Mar 1-0 Muntanyesa (Cebrià Queralt 'Cebri' -p-)
Figueres 0-1 Europa (Javi Sánchez)
Santfeliuenc 1-0 Gavà (Carlos Cano)
DIUMENGE, 31 D'AGOST
Castelldefels 2-3 Rubí (Adri Ruiz (2) / Boris Garrós, Adri Díaz i Carlos Esteban -p-)
Manlleu 1-1 Cerdanyola (Fran Pérez / Albert Cuadras) 
Terrassa 0-1 Peralada (Aleix Freixas)
Sabadell B 0-0 Prat
Vilafranca 3-2 Palamós (Josep Díez, Santi Triguero i Oribe / Àxel Vizuete (2))
Masnou 0-0 Pobla de Mafumet
Martinenc 2-1 Ascó (Pitu i Serrano / Asier)
CLASSIFICACIÓ 
Aquesta és la classificació després de la J2:




Gols: 19

Resultats: 4 victòries locals, 3 empats i 3 victòries visitants
Màxim golejador: Carlos Cano (STF), Boris Garrós (RUB), Adri Ruiz (CAS) i Àxel Vizuete (PAL).

Apunts de la jornada

Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents


  • Rubí i Peralada, colíders. Els vallesans ocupaven la primera plaça al final de la J1 gràcies al triomf per 3-0 davant el Figueres. Després d'aquest cap de setmana, els de Julià Garcia es mantenen a la part més alta de la classificació acompanyats tan sols per un altre equip, el Peralada.

  • El Figueres, cuer per segona setmana consecutiva. Els de l'Alt Empordà han sumat la seva segona derrota consecutiva aquest curs i es mantenen a la darrera plaça de la classificació amb 4 gols en contra i cap a favor. L'Europa, en canvi, sumava a Vilatenim la seva primera victòria gràcies al que també era el seu primer gol de la temporada, obra de Javi Sánchez al primer minut de partit.


Javi Sánchez trencava amb 44 anys sense victòries gracienques a Figueres // ÀNGEL GARRETA - CEEUROPA.CAT
  • Terrassa i Figueres no fan gols. Com ja va passar fa dues temporades, el conjunt egarenc es plantarà a la 3a jornada sense haver-se estrenat encara en terreny golejador. Aquella vegada, però, havia sumat dues derrotes (0-2 vs Europa i 1-0 vs Vilafranca). Enguany ja pot comptar un punt. Pel seu cantó, el conjunt Figuerenc s'ha estrenat amb dues derrotes, com ja va fer el curs passat, amb l'afegit de no haver trobat tampoc la punteria davant de porteria. Curiosament els dos únics equips que no han anotat han estat els rivals de l'Europa.

  • Carlos Cano, primer jugador en sumar dos gols. El davanter del Santfeliuenc s'ha convertit en el primer home del curs que suma dos gols en el seu historial golejador particular. Els gol que aconseguia davant del Gavà i que suposava la victòria pels blanc-i-blaus, servia també per situar-lo com a primer màxim golejador en solitari.


El Gavà no ha pogut seguir sumant a Sant Feliu / ALEX GALLARDO - GallardoPhoto.com

  • Adri Ruiz i Àxel Vizuete, autors dels primers doblets. En la jornada matinal del diumenge Adri Ruiz (Castelldefels) sumava el primer doblet del curs que, a més a més, servia als mariners per igualar un partit que perdien 0-2 (i que acabarien perdent 2-3 contra el Rubí). Per la tarda, Àxel Vizuete (Palamós) sumava un altre doblet que tampoc evitava la derrota del seu equip (3-2 vs Vilafranca).
  • El Cerdanyola, primer rei de l'empat. Els de Toni Carrillo s'han fet ja en aquesta segona jornada amb un títol purament estadístic que canvia de mans al llarg de la temporada i que reconeix a l'equip amb més empats. De moment, en dues setmanes, els verd-i-blancs ja compten dues igualades, curiosament amb el mateix resultat: 1-1.

  • El Vilafranca, l'equip més golejat. En tan sols dues jornades els penedesencs ja han encaixat un total de 5 gols en contra (i n'han aconseguit sumar 4). Tot i aquesta fita tan poc positiva, els d'Ivan Moreno sumen ja 3 punts.

  • El Rubí, màxim golejador. Una mitjana golejadora envejable és la que suma el Rubí, que en dues jornades ja ha fet 6 gols (3-0 vs Figueres i 2-3 vs Castelldefels). Una mitjana que serà molt difícil de mantenir però que de moment els val per gaudir del primer lloc.

El Martinenc ha superat un rival dur per sumar els primers punts / IRIS SOLÀ - FC Ascó
  • Estrena gloriosa al Guinardó. Després de la derrota a Nou Barris, el Martinenc volia donar la benvinguda al Municipal del Guinardó amb una victòria davant l'Ascó. I ho ha aconseguit. Els gols de Pitu i Serrano han estat suficients per noquejar als de la Ribera d'Ebre que se'n tornen cap a casa sense punts.


  • Cebri, estrena i comiat. El reconegut davanter Cebrià Queralt 'Cebri', aconseguia dissabte el seu primer gol amb la samarreta del Vilassar de Mar, des del punt de penal, que servia, a més a més, per signar la victòria dels maresmencs davant la Muntanyesa. Al finalitzar l'encontre, el jugador va anunciar la seva retirada dels terrenys de joc.



Cebri anunciava la seva retirada en roda de premsa post-partit / Twitter: UE Vilassar de Mar


  • El Palamós segueix sense trobar el camí. L'equip de Jordi Martínez, que no va aconseguir sumar cap victòria durant la pretemporada, ha tornat a caure derrotat en el segon partit de lliga. Tot i fer dos gols al Vilafranca, els baixempornadesos no han sabut aturar a Josep Díez, Triguero i Oribe i han vist com els primers punts es tornaven a escapar.

  • Remuntada incompleta. El Castelldefels aconseguia igualar el 0-2 inicial del Rubí a Els Canyars gràcies als gols d'Adri Ruiz, però un penal tranformat per Carlos Esteban a les acaballes del partit ha suposat la derrota del conjunt mariner, que, com Palamós i Figueres, segueix sense sumar punts.

El Castelldefels no ha aconseguit consumar la seva remuntada // ALEX GALLARDO - UE Castelldefels
  • Supera l'inici de l'any passat... el Santfeliuenc. Els del Baix Llobregat, que es van erigir com l'equip revelació la passada temporada, han començat el nou curs millor que ara fa un any. Amb 4 (contra els 3 sumats la 2013/2014) els de Sant Feliu són actualment en places de promoció d'ascens.

  • Cap nouvingut en zona de descens. Quatre eren els equips que entraven nous aquesta campanya al grup cinquè de Tercera Divisió i, de moment, sembla que això no és símptoma de ser als tres darrers llocs. A més a més, els tres clubs provinents de Primera Catalana (Peralada, Sabadell B i Martinenc) ja han sumat, com a mínim, una victòria, i són per davant del Prat que només compta amb un sol punt gràcies a l'empat aquest cap de setmana a casa del filial arlequinat.


  • Més gols que a la primera jornada. El segon cap de setmana de competició (i darrer del mes d'agost) ha deixat a la competició dos gols més que durant la jornada inicial. Tot i això, hi ha hagut més partits sense gols en aquesta segona cita que durant la primera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada