dimecres, 22 d’octubre del 2014

El Prat serà el representant català a la Copa Federació

El conjunt potablava obtenia l'accés a la fase estatal de la Copa Federació després d'imposar-se per 2-1 a la Muntanyesa, en un duel que començaven dominant els barcelonins al Sagnier.

DIMECRES, 22 D'OCTUBRE
Prat 2-1 Muntanyesa (Oriol Molins i Ferran Vega 'Ferri' / Joshua Ortiz -p-)

El Sagnier torna a ser una bona plaça pel Prat, on ja compta tres victòries consecutives. Els de Pepe Delgado necessitaven tornar a sentir-se forts al seu feu i la cita era immillorable: la visita de la Muntanyesa per a la final de la Copa Federació. Els de Nou Barris, que fins ara només han perdut fora de casa aquest curs, volien trencar el malefici amb una victòria en una competició especial.

A la primera meitat semblava que els d'Antonio Escudero enfilaven el camí de la classificació quan Joshua Ortiz obria la llauna des dels onze metres. A la segona meitat, per bé que els visitants ho han provat, la fortuna ha triat el conjunt potablava, que aconseguia l'empat al minut 70 amb un gol d'Oriol Molins i, només onze minuts després culminava la remuntada amb una diana de Ferri. Així doncs, els del Baix Llobregat s'embutxaquen la final catalana i ara hauran d'enfrontar-se a la resta d'equips de l'Estat per agafar el relleu de l'Ourense i coronar-se com a campió.
[Seguiment via Cristian Garcia i AE Prat]

VÍDEO
Resum del triomf del Prat contra la Muntanyesa a la final de la fase catalana de la RFEF. Peça de BTV Esports.

Curiosament, el partit es repetirà... diumenge, a les 12h, partit de lliga de la jornada 10: Prat-Muntanyesa al Sagnier. El dia de la marmota versió #3div5.