dilluns, 6 d’octubre del 2014

Resultats J6

"Els perseguidors no afluixen"

Rubí, Ascó i Pobla Mafumet són els grans triomfadors de la jornada a la part alta. Aconseguien tres victòries a domicili que els mantenen (i en el cas de la Pobla, entren) en zona de play-off... per darrere del Peralada, que té un partit més, i que empatava al camp del Sabadell B. L'Europa i el Cerdanyola segueixen invictes (amb el Rubí) i a la part baixa el Terrassa, amb la primera victòria del curs, i el Martinenc sortien del descens.

Igualtat i 0-0 al Pepín Valls de Castellar // CESabadell.cat

Aquests són els resultats de la J6:

DISSABTE, 4 D'OCTUBRE
Vilassar de Mar 1-0 Manlleu (Sergio Urbano)
Palamós 0-2 Rubí (Roger Martínez i Adri Díaz)


DIUMENGE, 5 D'OCTUBRE
Martinenc 3-1 Gavà (Juanlu i Elhadji Bandeh -2- / Xavi Civil)
Castelldefels 1-2 Ascó (Pedro Bravo / Albert Virgili i José L. Montané 'Munta')
Masnou 1-0 Muntanyesa (Albert Lara)
Sabadell B 0-0 Peralada
Prat 1-2 Pobla Mafumet (Albert Cazorla -p- / Sergi Moreno i Abel Rita)
Vilafranca 0-2 Europa (Alex Poves i Roberto Camacho)
Figueres 1-1 Cerdanyola (Javi Revert / Josu Rodríguez)
Terrassa 2-0 Santfeliuenc (Pere Segarra i Jaime Fuentes -p-)

CLASSIFICACIÓ

Aquesta és la classificació després de la J6... amb els dos partits avançats de la J7 ja disputats:





Gols: 20

Resultats: 4 victòries locals, 2 empats i 4 victòries visitants
Màxim golejador: Santi Triguero (Vilafranca), 6 // Veure llistat complet


Apunts de la jornada
Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents

  • Primera igualada. El líder Peralada cedia a Castellar del Vallès, en el seu setè partit del curs, el primer empat (0-0). Els empordanesos només havien perdut punts fins ara en la derrota als Canyars del dia 11 de setembre (1-0). Tercera jornada dels de Nacho Castro al lideratge de la categoria.

  • Visitants al poder. La jornada ens deixa quatre victòries visitants, el màxim registre d'aquesta temporada. Triomfs de quatre equips situats entre els sis primers: Pobla (1-2 al Prat), Ascó (1-2 a Castelldefels), Rubí (0-2 a Palamós) i Europa (0-2 a Vilafranca). No es veien tants triomfs visitants des de la J33 del curs passat, el 13 d'abril.
Alex Poves obria el triomf de l'Europa a Vilafranca // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Gol 150. Jornada poc lluïda quant a gols marcats, només 20. Només un equip en marcava més de dos (el Martinenc), però l'últim gol de la jornada, el de Jaime Fuentes, de penal, per al Terrassa, era el gol número 150 d'aquesta temporada. Fuentes ha marcat 3 dels 4 gols que ha aconseguit el conjunt egarenc fins ara (el quart l'anotava ahir, en l'1 a 0, el defensa Pere Segarra). Per ara, al global del curs, la mitjana és de 2'42 gols per partit, lleugerament inferior a la mitjana amb què vam tancar la lliga regular el curs passat (2'47).

  • Estrena. El gol de Jaime Fuentes confirmava el que, a la primera part, la diana de Pere Segarra havia apuntat. El Terrassa obria el compte de triomfs d'aquest curs davant el Santfeliuenc (2-0). Una victòria que treia els vallesans de la zona de descens, després de dues jornades (4 i 5) de ser-hi.

  • Torna Javi Revert. El golejador gironí s'estrenava com a titular en aquesta lliga... i marcava el gol de l'empat per al Figueres contra el Cerdanyola (1-1). Revert, que els anteriors dos cursos va marcar 40 gols (20+20) amb el Palamós, no celebrava un gol a Tercera des del 4 de maig (J37 del curs passat), en un Palamós 2-2 Manlleu.
Revert (a la dreta), golejador per al Figueres // UEFigueres.cat

  • La maledicció de l'1-2. Tres partits ha disputat el Prat al Municipal Sagnier... i els tres han acabat amb el mateix resultat: 1 a 2. Això sí, els potablava mai han anat per davant al marcador. Contra la Pobla passava el mateix que davant el Vilafranca: empat pratenc a l'inici del segon temps... i condemna, gerra d'aigua freda, als últims compassos. Els de Pepe Delgado són l'únic equip que encara no ha guanyat, i l'únic que no ha anat mai per davant al marcador aquest curs. 
La Pobla, tercer equip en fer 1 a 2 al Sagnier // Francisco Carrasco - AEPrat.com

  • Dues cares. Gavà i Muntanyesa presenten trajectòries similars en aquest inici. Els dos equips mantenen ple de victòries a casa (3 de 3 en tots dos casos)... i acumulen ple de derrotes a domicili (3 de 3 per als dos). El cas de la Monta és d'una simetria perfecta: cap gol encaixat a casa... i cap gol marcat a domicili. En una situació similar es troba el Manlleu, que ha perdut en les tres sortides que ha fet i que a casa ha sumat 7 punts de 9 possibles.

  • Invictes. El Rubí i l'Europa, amb importants victòries a domicili; i el Cerdanyola, amb l'empat a Figueres, es mantenen com els tres equips que encara no han perdut aquest curs a Tercera. La ratxa acumulada ens ofereix registres diferenciats: 6 partits sense perdre per a Europa i Cerdanyola (queien en l'últim duel oficial de la temporada passada); i 7 per al Rubí, els sis d'aquest curs i l'últim de la temporada anterior.

  • Capità centenari. Per a l'invicte Cerdanyola jugava el seu partit número 100 al club el capità, Alberto Coca. El porter va ser un dels jugadors més destacats en l'empat a Vilatenim.
Alberto Coca, al sorteig de camp // Facebook Cerdanyola FC

  • Treuen petroli. El bon començament del Vilassar de Mar passa per observar un registre clau: la rendibilitat dels gols que marca. Els maresmencs sumen 10 punts després de sis jornades... amb només 5 gols marcats. Tres victòries per la mínima (dos 1-0 i un 0-1) i un empat (1-1) ha situat els de Toni Romero en una plaça còmoda. 2 punts per gol marcat... registre compartit amb el Sabadell B, situat a la zona mitjana baixa... ja que és l'equip que menys anota: només tres gols en els sis partits disputats.
El Vilassar de Mar superava el Manlleu dissabte // Viu el Manlleu

  • Gol, finalment. 251 minuts després, el Masnou celebrava un gol com a local aquest curs. La diana d'Albert Lara acabava significant la primera victòria dels masnovins a casa, després de dos empats sense gols. Els de Miguel López mantenen les bones sensacions en aquesta arrencada. Si bé tenen un partit més (dimecres descansaran) sumen 12 punts i se situen prop de la zona noble.
Celebracions després del gol d'Albert Lara // Félix Sancho - CD Masnou

  • Picabaralla final. Al Castelldefels 1-2 Ascó, el partit acabava amb agressions entre jugadors dels dos conjunts i el col·legiat, Muñoz Baquero, repartint expulsions (no anotades a l'acta del duel). Primer triomf a domicili dels asconencs, i nova derrota (són ja 5 en 6 jornades) del conjunt mariner.
Albert Virgili i Jorge Sánchez, experiència al poder, al partit // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com)

  • S'acaba la ratxa. Els cinc partits seguits marcant de Santi Triguero (Vilafranca) no van tenir continuïtat en la derrota del degà penesenc contra l'Europa (0-2). Triguero tanca la J6 com a màxim golejador del grup, amb 6 gols, un més que Axel Vizuete (Palamós), que no marcava dissabte; i que Xavi Civil (Gavà), que sí que anotava un golàs de falta al Guinardó.
Triguero, pressionat per Putxi, al partit d'aquest diumenge // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • 0 a casa. El Sabadell B és ara l'únic equip que no ha marcat al seu camp. Al Pepín Valls de Castellar del Vallès els de Toni Rodríguez han obtingut dos empats sense gols (contra el Prat i el Peralada) i es veien superats pel veí Rubí (0-2). 0 gols a favor i dos punts sumats, que amb els tres del triomf en l'estrena, a Palamós, mantenen el filial arlequinat fora, dos punts per sobre, de la zona de perill.
Unzué refusant un xut de Velillas // Dani Falcón

  • El partit dels ex. Martinenc i Gavà es trobaven al Guinardó. Dos equips que han intercanviat porters. És titular amb el Gavà Unzué, que va jugar amb el Martinenc fa dos cursos; i ahir era suplent per als de Manel Moya Alexander Pacheco, el curs passat titular del Gavà. El duel se l'enduien els barcelonins, en un partit marcat per dues errades puntuals del porter visitant, Unzué, que no haurien d'esborrar la seva magnífica aturada al penal llançat per Velillas. Amb el triomf el Martinenc sortia del descens després de ser-hi durant dues jornades.

  • Muralla. L'Europa es consolida com l'equip menys golejat de la categoria. Només ha encaixat un gol en 540 minuts... i va ser de penal (Oriol González, Sabadell B). Dada clau per entendre el bon moment dels escapulats: invictes, ben situats a la taula, i venint de fer un partit complet, amb triomf al camp d'un incòmode Vilafranca.
Elhadji Bandeh, potència i gol per al Martinenc // Dani Falcón

  • Torna Elhadji. El triomf dels vermells significava el retorn golejador a la categoria d'Elhadji Bandeh. El davanter va enlluernar la categoria en la seva estrena en un curs complet, la temporada 2012/2013. Va ser el sisè màxim golejador del grup català de Tercera amb 15 gols, amb el Júpiter, sense poder evitar el descens dels grisgrana. Elhadji havia debutat a Tercera, però, amb l'Europa, quan era al juvenil C i Pedro Dólera el va convocar amb el primer equip. Elhadji no marcava a Tercera des del 5 de maig de 2013 (J36, temporada 2012/2013, Júpiter 2-2 Manlleu).

  • Forgas, de nou. El màxim golejador de la categoria el curs passat amb el Rubí (21 gols), ara al Sabadell B, debutava aquest diumenge amb el filial arlequinat, després de sortir d'una lesió i d'alternar la pretemporada i els entrenaments amb el primer equip vallesà. Si es confirma que jugarà al B amb regularitat, aquesta temporada el grup V de Tercera haurà mantingut "en competició" els quatre màxims anotadors del curs passat, els quatre davanters que van marcar 20 gols (o 21, en el cas de Forgas): Manel Sala (Manlleu), Javi Sánchez (Europa), Javi Revert (Figueres, el curs passat Palamós) i el davanter del Sabadell.
Forgas, amb el Sabadell B // CESabadell.cat

  • Ple a domicili. Uns són sòlids i sumen punts sense deixar opcions als rivals a casa... i altres ho fan a domicili. El Rubí compta les seves sortides per victòries. 2 a 3 a Castelldefels, 0 a 2 a Castellar, i 0 a 2 a Palamós. Un 9 de 9 clau per explicar l'excel·lent moment dels rubinencs. Són l'únic equip que no ha sortit encara de la zona de pla-off aquest curs.

  • Dimecres, nou líder? Dos equips podrien ser els nous líders de la categoria després de la J7, que es disputa aquest dimecres. El fet que Peralada (1r) i Ascó (3r) ja disputessin el partit dóna possibilitats al Rubí, que serà primer de nou (ja ho ha sigut tres jornades aquest curs) si guanya contra el Prat; si no ho fa, té opcions de lideratge la Pobla Mafumet, que seria líder si el Rubí no guana i els pobletans guanyen de dos gols a Gavà.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada