dilluns, 6 d’abril del 2015

Resultats J31

"L'Ascó goleja la Pobla de Mafumet i és el nou líder; el Martinenc surt del descens en detriment del Santfeliuenc"


L'Ascó és el nou líder // Iris Solà - FC Ascó

Aquests són els resultats de la J31:


DIJOUS, 2 D'ABRIL

Terrassa 1-1 Castelldefels (Diego Fernández / Alex Cano)
Vilassar de Mar 0-0 Masnou
Manlleu 2-2 Vilafranca (Manel Sala -2, 1p- / Dani Antolínez i David Cuéllar)
Cerdanyola 1-0 Prat (Raúl Barriendos)
Muntanyesa 1-0 Rubí (Toni Pérez Torán)

DIVENDRES, 3 D'ABRIL

Martinenc 3-1 Sabadell B (Fernando Velillas -p-, Elhadji Bandeh i Eugeni 'Pitu' Plazuelo / David Jiménez -p-)
Ascó 4-0 Pobla de Mafumet (Edu Vives, Genís Soldevilla, Ivan Cristino -p- i Asier Eizaguirre)
Santfeliuec 0-1 Palamós (Moha Jaghou)

DIUMENGE, 5 D'ABRIL

Gavà 0-2 Figueres (Javi Revert -2-)
Peralada 0-0 Europa

CLASSIFICACIÓ 

Aquesta és la classificació després de la J31:





Gols: 19
Resultats: 4 victòries locals, 4 empats i 2 victòries visitants
Màxim golejador: Manel Sala (Manlleu), 16 /// Veure llistat complet


L'anàlisi dels dilluns [per Roger Sánchez]
Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents


  • Cop d'efecte. La golejada de l'Ascó contra la Pobla de Mafumet (4-0) provoca un canvi de lideratge: els asconencs se situen al capdavant... amb un partit menys, el que disputaran dimecres a Figueres.

  • Més líder. És la 9a jornada al lideratge de l'Ascó, que iguala el màxim registre d'aquest curs, fins ara en poder del Rubí. Són ja, en total, 22 jornades en play-off, amb les últimes 20 de consecutives (no es compta la J24, incompleta i discontínua).

  • Poc habituats. Que l'equip menys golejat del grup, la Pobla de Mafumet, rebi 4 gols (una cinquena part dels que havia rebut fins llavors) no és gens habitual. Feia 11 mesos que la Pobla no encaixava més de tres gols. L'últim cop va ser el 4 de maig de l'any passat, J37, contra el Vilafranca al Penedès (4-2, veure Pantalla #3div5).

  • Canvi de màxim golejador. El doblet de Manel Sala (Manlleu) el condueix fins als 16 gols, i el situa com a màxim anotador del grup català de Tercera, amb dos gols més que Santi Triguero (Vilafranca), que en suma 14.

  • Poques concessions als visitants. Jornada de clar perfil local o, si més no, de poques opcions per als equips que jugaven a domicili. Només dues victòries fora de casa, la del Figueres a Gavà (0-2) i la del Palamós a Sant Feliu de Llobregat (0-1).
El Figueres s'imposava a la Bòbila // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com)

  • 19 gols. Jornada de molt pocs gols, amb 19. Nou equips s'han quedat sense marcar i han predominat els gols locals respecte els visitants, 12 a 7.

  • Canvi al descens. El triomf del Martinenc contra el Sabadell B (3-1) i la derrota del Santfeliuenc contra el Palamós (0-1) treia, d'una banda, els barcelonins de l'antepenúltima plaça i col·locava, de l'altra, els blanc-i-blaus en zona de descens. És el primer cop des que van aterrar a Tercera que el Santfe és en descens.

  • La quarta plaça crema. Ara per ara és del Prat, tot i caure a Cerdanyola... però un triomf del Figueres dimecres (contra l'Ascó) o, si no guanyen els figuerencs, una victòria del Terrassa (davant el Cerdanyola) podria fer canviar el propietari de la plaça de play-off que per ara està més oberta. Hi ha, numèricament, fins a set candidats al 4t lloc, separats per tan sols cinc punts: Prat i Rubí (47), Figueres i Terrassa (45), Vilafranca i Masnou (43) i Muntanyesa.
Diego avançava el Terrassa, que empatava contra el Castelldefels // Alex Gallardo - UE Castelldefels

  • Matemàtiques. Numèricament, ja són 16 equips els que poden guanyar la lliga (els 15 primers i el Sabadell B), el llistó de possibilitats es va apujant... l'Ascó és a 10 punts de confirmar el play-off i a la part baixa es compliquen més les coses per al cuer, el Vilassar de Mar, que té la permanència a 12 punts, quan li queden per disputar-ne 24. El Castelldefels és a cinc punts de la salvació i el Santfeliuenc, a un.

  • Nou equip llindar. El quart per la cua és ara el Sabadell B, amb 35 punts. Una plaça que, donada la situació del Sant Andreu a Segona B (és cuer) podria implicar descens compensat, sempre pendent d'un possible ascens de Tercera a Segona B que el podria anul·lar.

  • David Pociello. El porter del Masnou s'està confirmant com l'aturapenals de la temporada. Evitava el gol des dels onze metres de Jordi Sánchez (Vilassar de Mar), i ja ha aturat tres penals a les últimes nou jornades, tres dels últims quatre que li han llançat.

  • Retrobament. El Terrassa-Castelldefels ens oferia una imatge destacada: el retrobament agraït de l'afició del Terrassa amb Miki Carrillo, ara tècnic del Castelldefels. L'afició de l'Olímpic recorda amb bones sensacions els dos cursos amb Carrillo a la banqueta egarenca, amb la fita del play-off disputat el mes de maig de l'any passat.
L'afició del Terrassa aplaudint Miki Carrillo // Alex Gallardo - UE Castelldefels

  • Retorn a la Bòbila i triomf. El Cerdanyola deixava Fontetes puntualment (el club explicava que s'hi han de fer unes obres) i retornava a la Bòbila per enfrontar-se al Prat. Triomf vallesà amb gol a les acaballes, de Raúl Barriendos, que suma 4 gols aquest curs. A la roda de premsa posterior al partit, el tècnic potablava, Manolo Márquez, ironitzava sobre l'escenari del duel. Ho podeu veure en aquest tuit d'Esports en xarxa.

  • Imparable a casa. Nova victòria de la Muntanyesa a casa, que allarga l'excel·lent moment de forma al Municipal de Nou Barris. Únic equip invicte com a local (31 punts de 45 possibles, 8-7-0 a casa aquest curs) i ja són un total de 25 partits sense perdre consecutius, 17 victòries i 8 empats, i 442 dies sense caure, des del 19 de gener de 2014. Arribarà als 451 dies el proper dia de partit a casa, el dimecres 15 d'abril contra el Peralada (J33).
David Jiménez avançava el Sabadell B de penal... // CESabadell.cat

  • Penals d'inici. El duel entre Martinenc i Sabadell B, clau a la part baixa, s'obria de penal. Al primer temps, David Jiménez establia des dels onze metres el 0 a 1, amb el seu vuitè gol del curs, i Fernando Velillas empatava per als vermells, novena diana de la temporada.
...i Fernando Velillas empatava per al Martinenc de penal // CESabadell.cat

  • Elhadji Bandeh. A la represa apareixia Elhadji per decantar el duel: anotava el 2 a 1 amb jugada marca de la casa, amb el seu 12è gol del curs; i donava gairebé fet el 3 a 1 a Pitu. Un triomf que treu el Martinenc del descens, assegurant, a més, el goal average davant el Sabadell B.

  • Vendaval asconenc. El triomf de l'Ascó contra la Pobla de Mafumet es produïa després d'un partit de domini abassegador dels asconencs, que gaudien de moltíssimes opcions per superar Alberto Varo. Al final, triomf de lideratge per als de Miguel Rubio, que si guanyen al partit pendent de la J24 contra el Figueres podrien donar un pas decisiu per sumar el campionat.
Edu Vives obria la llauna per a l'Ascó // Iris Solà - FC Ascó

  • Genís Soldevila. El jugador mantenia l'excel·lent moment de forma i era clau per a l'Ascó, especialment al segon temps, quan anotava, primer, el 2 a 0, i donava fet el 4 a 0 a Asier Eizaguirre. Genís suma 9 gols aquest curs, ja ha superat el registre del curs passat (8). Asier arriba ja als 11.

  • Tres de tres. Tercer triomf consecutiu del Figueres, i tercer triomf en què els empordanesos deixen la porteria a zero. Els d'Eduardo Vílchez es reenganxen amb força a la lluita pel play-off: són sisens, a dos punts del quart, i amb un partit menys, el que disputaran dimecres contra l'Ascó.
Javi Revert (9) sumava dos gols més a Gavà // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com)

  • Javi Revert. El davanter continua en estat de gràcia: doblet a Gavà per sumar ja 13 gols (tercer màxim anotador del grup). Revert encadena 4 jornades marcant (a una d'igualar el rècord del curs) i ha marcat els últims 6 gols del Figueres, anotats en els últims 6 partits. 

  • Moviments als Golejadors. El de Javi Revert (Figueres) és un canvi destacat, col·locat entre els tercers classificats, amb 13 dianes. La principal novetat, l'hem comentat, és el canvi de líder, amb Manel Sala (Manlleu) sumant ja 16 dianes i agafant dues d'avantatge sobre Santi Triguero (Vilafranca). Més moviments al Top-8: Elhadji Bandeh (Martinenc) arriba als 12, és sisè amb Sergi Arimany (Palamós), i Asier Eizaguirre (Ascó) en suma ja 11. Per sota, arribaven aquesta J31 als 9 dos futbolistes, Fernando Velillas (Martinenc) i Genís Soldevila (Ascó), i n'acumula 8 David Jiménez (Sabadell B).
Asier Eizaguirre ja suma 11 gols // Iris Solà - FC Ascó

  • Gols destacats. Ens quedem amb aquests: Manel Sala (Manlleu), Dani Antolínez i David Cuéllar (Vilafranca), Elhadji Bandeh (Martinenc), Moha Jaghou (Palamós), Asier Eizaguirre (Ascó) i el segon de Javi Revert (Figueres).

  • 726 gols. La jornada fa abaixar la mitjana. Són ara 23'73 gols per jornada, 2'37 per partit. Respecte el curs passat són dades inferiors, un -5'10% de variació.

  • Victòries locals 42% | Empats 28% | Victòries visitants 30%

  • Respecte el curs passat, els triomfs locals són idèntics (+/- 0%), augmenten els empats (+7'50%); i es redueix cada cop més el descens dels triomfs visitants (-8'33%).

  • Millor local. Després del 4 a 0 contra la Pobla continua al capdavant d'aquest registre l'Ascó, 35 punts de 45 possibles; va després la Muntanyesa, invicta (31 de 45).

  • Millor visitant. Tot i sortir escaldat d'Ascó s'hi manté la Pobla de Mafumet, amb 29 punts de 48 possibles. El següent millor equip fora és l'Europa (27 de 45).

  • Camp on es veuen més gols. Els quatre gols del Martinenc-Sabadell B mantenien al capdavant el Municipal del Guinardó de Barcelona, 46 gols en 16 partits, 2'88 per duel de mitjana. El Xevi Ramon de Vilassar de Mar és el camp on menys dianes s'han vist aquest curs. Són 28 en 15 partits, 1'88 gols per partit de mitjana.

  • Menys golejador: Vilassar de Mar (23) | Més golejat: Martinenc (51)
El Peralada i l'Europa empataven sense gols // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Rendibilitat. La derrota de la Pobla i l'empat, a zero, del Peralada col·loquen al capdavant del registre els empordanesos. Amb 27 dianes el Peralada ha sumat 39 punts. Són 1'44 punts per gol marcat.

  • Màxim golejador: Ascó (46) | Menys golejat: Pobla de Mafumet (24)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada