dilluns, 25 de maig del 2015

Resultats anada 1a ronda 'play-off'

"Dues victòries locals i dos empats per buscar alegries a la tornada"

La Pobla, l'únic que disputa la tornada a casa, necessitarà guanyar el Tuilla // CFPobladeMafumet.cat

Aquests són els resultats de l'anada de la primera eliminatòria de play-off:

DISSABTE, 23 DE MAIG
Tuilla 0-0 Pobla de Mafumet
(*) Ascó 2-2 Jumilla (Iván Cristino -p- i Asier Eizaguirre / Murcia -2-)
Figueres 2-1 Numancia B (Marc Serramitja i Narcís Barrera / Valcarce)
(*Ronda de campions)

DIUMENGE, 24 DE MAIG

Europa 1-0 Jerez (Javi Lara)

Ascó 2-2 Jumilla

L'Ascó no va poder passar de l'empat amb el Jumilla // Iris Solà - FC Ascó
  • En el partit de la ronda de campions, l'Ascó no va aconseguir superar el Jumilla, que es va avançar en el marcador en dues ocasions (0-1 i 1-2). Ambdues a pilota aturada.
  • Els gols d'Ivan Cristino (penal) i Asier Eizaguirre van evitar la desfeta asconenca i van deixar amb vida pel partit de tornada els homes de Miguel Rubio
800 espectadors a Ascó, dades del club // Iris Solà - FC Ascó

• Amb les dianes d'aquest dissabte, Ivan Cristino en suma 5 en el que duem de temporada i Asier Eizaguirre n'acumula ja 16
  • Amb l'empat, l'Ascó acumula ara dos partits sense guanyar. Tot i això, és important destacar que en el darrer duel de lliga, els de la Ribera d'Ebre no hi tenien res en joc
  • 800 persones van viure en directe el partit des del Municipal d'Ascó
  • Què li cal a la tornada? Per ser nou equip de Segona B, l'Ascó haurà de guanyar a Jumilla, o empatar a tres o més gols. Un empat a dos el conduiria a la pròrroga. Cal recordar que si perdés l'eliminatòria, el conjunt asconenc cauria repescat a la 2a ronda.
FutbolCatMedia va emetre el duel en directe i n'ha fet un videoresum posterior

La Pobla necessita guanyar a casa per superar ronda // CF Pobla de Mafumet

• Com l'Ascó, la Pobla de Mafumet tampoc no va ser capaç de superar el seu rival.
  • Els homes de Martin Posse no van aconseguir forada la porteria del Tuilla, però tampoc no van encaixar cap gol. Això, els obliga a guanyar dissabte vinient a casa si volen ser a la segona ronda
  • Els poblencs, que han arribat a les seves instal·lacions, a primera hora del matí, descansaran fins dilluns a la tarda per afrontar amb totes les garanties un partit de tornada que serà vital
  • Amb aquesta derrota la Pobla acumula tres partits consecutius sense guanyar (2 empats i 1 derrota). És destacable, però, que en la derrota de la darrera jornada, els de Posse ja no s'hi jugaven res
  • Què li cal a la tornada? Guanyar. Un empat a zero conduiria l'eliminatòria a la pròrroga.

Figueres 2-1 Numancia B
Vilatenim es va omplir com encara no ho havia fet aquest curs // UEFigueres.cat
  • Amb una tribuna ocupada per 1.900 espectadors, el Figueres aconseguia l'empenta necessària per derrotar el Numancia B i viatjar cap a Sòria amb certes garanties
  • L'1-0 empordanès, obra de Marc Serramitja, posava pel davant un equip català per primer cop en tota la fase d'ascens
  • Abans del final del partit, Narcís Barrera aconseguia desactivar la diana soriana, obra de Valcarce, per fer el 2-1 definitiu
  • Amb aquest resultat, els de l'Alt Empordà en farien prou amb un empat per ser al sorteig de la segona eliminatoria
  • El gol de Marc Serramitja és el novè que aconsegueix fer aquesta temporada. Narcís Barrera, en canvi, s'estrenava amb un gol que pot esdevenir vital
  • De fet, feia 19 mesos i 17 dies de l'últim gol de Barrera. Va ser, també, un gol guanyador: 0-1 als Canyars, el 6 d'octubre de 2013.
  • Aquesta victòria, és la tercera consecutiva del Figueres, que acumula quatre duels sense perdre
  • Què li cal a la tornada? No perdre. Un triomf o un empat a Sòria donaria el pas als empordanesos. També passarien si perden per la mínima, marcant dos o més gols. Una derrota per 2 a 1 conduiria l'eliminatòria a la pròrroga.
Empordà TV ha fet la peça del resum del partit

Europa 1-0 Jerez [text de Carles Garcia]
L'Europa ha repetit el resultat del curs anterior i afrontarà la tornada amb avantatge // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT
Vídeoresum de BTV Esports:

La Vila de Gràcia ha tornat a celebrar una nova victòria en un partit de play-off. Tot i que l'estadi ha presentat una entrada menor de l'esperada, la xifra ha estat prou positiva i els seguidors han fet soroll quan ha estat necessari (unes 2.000 persones eren avui a la graderia del Nou Sardenya).

Un gol de Javi Lara al minut 3 ha desfermat la bogeria. El mig escapulat ha caçat la pilota aprofitant el refús d'un defensor visitant a una centrada d'Ignacio Rosillo i, sense pensar-s'ho dues vegades, ha afusellat el porter Álex.

Amb l'1-0, el Jerez s'ha mantingut al darrere, com si el resultat li anés bé i li ha costat horrors plantar cara als escapulats. La pilota i el control absolut del joc ha estat, doncs, d'un Europa entregat en atac i que ha provat de combinar per arribar a l'àrea visitant. Poves, Nils i Alberto podrien haver augmentat el marcador local abans del descans, però una barreja entre la falta de punteria i les bones accions del porter visitant ho han evitat. L'única opció del conjunt extremeny ha estat un xut llunyà de Juan Germán al minut 58 que, tot i obligar a estirar-se a Rafa Leva, ha acabat marxant fora. Als darrers minuts l'Europa ha seguit teixint jugades per fer el segon gol que donés una mica de tranquil·litat de cara al partit de tornada, però no ha estat encertat. Al final, victòria per la mínima i resultat curt però positiu per afrontar el partit de diumenge vinent a més de 1.000 quilòmetres de Gràcia.

2.100 espectadors al Sardenya, dades del club // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

• Setè gol del curs de Javi Lara, que iguala les dianes marcades aquest curs per Ignacio Rosillo i Roberto Camacho, segons màxims anotadors de l'equip, per darrere d'Alex Poves (9)
  • Porteria a zero per a l'Europa a casa... per tercer partit de play-off consecutiu. L'any passat, triomf contra la Mutilvera (1-0) i empat contra el Socuéllamos (0-0). En els quatre partits de promoció jugats a casa des de 2013 els escapulats tan sols han encaixat un gol
  • Cinquena victòria seguida de l'Europa, que allarga al play-off el bon moment del final de lliga, que tancava amb quatre triomfs consecutius.
  • Què li cal a la tornada? No perdre... o perdre per la mínima, sempre que l'Europa marqui (un 2-1, 3-2, 4-3, en contra el classificarien). Una derrota per 1 a 0 conduiria l'eliminatòria a la pròrroga.