diumenge, 28 de juny del 2015

Resultats 3a eliminatòria 'play-off' (Tornada)

"La Pobla puja a Segona B!"

Els penals acabaven donant l'ascens a la Pobla // Alex Gallardo - GallardoPhoto.com

Aquest és resultat de l'únic partit amb representació catalana en la tornada de la tercera eliminatòria de play-off:

DIUMENGE, 28 DE JUNY
Pobla de Mafumet 1-0 (5-4 p) Gerena (Marc Vadillo)

L'equip tarragoní ha patit per pujar, però ha consumat l'ascens després de superar el Gerena (1-0). Amb aquest resultat, que igualava l'eliminatòria, el duel ha passat per una pròrroga sense gols i que s'ha hagut de decidir a la tanda de penals. Tres cursos després, la pena màxima no ha estat cruel amb l'equip grana que, aquest cop sí, és de Segona B després de tres eliminatòries.

La Pobla ha sabut patir per pujar de categoria // Alex Gallardo - GallardoPhoto.com

Als penals, cinc conversions per als tarragonins i una errada per als andalusos... una errada, o un encert pobletà, amb aturada d'Alberto Varo, que també ha anotat el primer penal dels granes a la tanda.

Vídeo-resum del partit, a càrrec d'Esport 3, que retransmetia el partit en directe:

• La Pobla de Mafumet deixa la Tercera després de 7 temporades
  • Va arribar-hi el 2007, ascens des de Catalana i estrena a Tercera
  • Els play-off de 2011 i 2012 ja van ser un primer avís
  • El Municipal ha acabat sent clau: cap gol encaixat en els 300 minuts de joc disputats durant la fase d'ascens
  • De fet, a casa s'han resolt les tres rondes: 1-0 contra el Tuilla després del 0-0 de l'anada; 2-0 contra el San Fernando capgirant l'1-0 de Cadis, i 1-0 per igualar l'eliminatòria contra el Gerena i resoldre-la als penals
  • El tècnic Martín Posse assoleix l'ascens en la seva primera experiència en una banqueta de Tercera: segon lloc a la lliga regular i ascens a Segona B
Martín Posse, mantejat pels seus jugadors // Alex Gallardo - GallardoPhoto.com

• Marc Vadillo marcava, amb l'1-0, l'únic gol que ha anotat aquesta temporada. Última diana de Vadillo: fa més de 15 mesos, el 9 de març de 2014 a la Bòbila de Cerdanyola