dissabte, 29 d’agost del 2015

Resultats J2

Prat i Júpiter sumen la seva segona victòria consecutiva i comparteixen liderat. Figueres i Manlleu entren a les places de promoció. Només el Morell i el Masnou han perdut els dos encontres, fins ara.

L'equip potablava ha superat l'Europa en el duel de la jornada // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT

Aquests són els resultats de la J2:

DISSABTE, 29 D'AGOST
Vilafranca 2-1 Morell (Víctor Oribe i Santi Triguero / Jordi Roca)
Gavà 1-0 Cerdanyola (Manuel Raíllo)
Santfeliuenc 1-1 Rubí (Adrian / Tino)
Granollers 1-3 Manlleu (David Duran / Òscar Uroz -2- i Joshua Romero)
Figueres 3-0 Ascó (Javi Revert -3, 1p-)

DIUMENGE, 30 D'AGOST

Masnou 0-2 Muntanyesa (Pere Segarra i Antonio Gómez Roldán)
Júpiter 2-1 Sabadell B (Mamadou Kanteh 'Kuku' -2- / Manel Martínez)
Terrassa 0-0 Peralada
Prat 2-0 Europa (Aitor Lario i Jordi Sánchez)
Palamós 0-0 Sant Andreu

Aquesta és la classificació després dels partits disputats en dissabte

Gols: 20
Resultats: 5 victòries locals, 3 empats i 2 victòries visitants
Màxim golejador: Javi Revert i Mamadou Kanteh 'Kuku'  (3) Veure llistat complet

L'anàlisi dels dilluns
Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents
  • Prat i Júpiter són els únics equips que han guanyat els dos partits que han disputat. Només podrien igualar-ho el Gavà o la Muntanyesa, quan recuperin els 45 minuts pendents del partit suspès la setmana passada (1-1)
  • Javi Revert s'ha convertit en el primer jugador en anotar un triplet aquest curs. El davanter del Figueres va fer els tres gols del duel contra l'Ascó i ja lidera la classificació de golejadors juntament amb Kuku, del Júpiter.
  • Precisament Mamadou Kanteh 'Kuku', va anotar un doblet que l'ha permès acompanyar Javi Revert al capdavant de la taula de golejadors, però va ser Òscar Uroz el primer jugador en aconseguir anotar dues dianes en el mateix duel (Tot i que si mirem el rellotge, Javi Revert ja havia anotat dos gols, 9 minuts abans que Uroz fes el segon)
  • Santi Triguero va ser el primer jugador en anotar dos gols aquesta temporada
  • La nota negativa de la jornada la deixen els resultats de Morell i Masnou, que són els dos únics equips que encara no han puntuat
  • Fins ara, el Prat és l'equip més golejador (7 gols) i el Morell qui més gols ha rebut (7 dianes)
  • Esperen encara fer el primer gol de la temporada quatre equips: Cerdanuola, Peralada, Terrassa i Masnou
  • Només tres esquadres tenen encara el caseller de gols en contra a zero: Prat, Figueres i Sant Andreu. (A la classificació veiem el Gavà i la Monta sense gols encaixats, però en el duel suspès ja van rebre una diana cadascú)
  • Onze equips han obtingut ja la seva primera victòria aquesta temporada, i només n'hi ha dos (Santfeliuenc i Palamós), que ni han guanyat ni han perdut.
  • La segona remuntada del curs ha guardat moltes similituds amb la primera, a banda del resultat. A la Jornada 1, el Júpiter va donar la volta a l'1-0 del Rubí amb gols al minuts 79  i 89. Aquest cap de setmana, el Vilafranca feia el mateix davant el Morell anotant al 80 i al 85.
  • Només vuit equips tenen el balanç de gols a favor. Deu dels clubs ja han encaixat més gols dels que han rebut.
  • La Jornada 2 ha estat, fins ara, la menys golejadora, amb tan sols 20 dianes.