dimecres, 16 de setembre del 2015

CatUEFA | La selecció arrenca amb victòria

La selecció amateur no ha perdonat el Sabadell i ha pogut superar un rival de superior categoria en el primer partit de preparació per la fase estatal del mes de desembre

Catalunya ha pogut derrotar un rival de Segona B // Alex Gallardo - FCF

Amb la ressaca de la Jornada 4 de Tercera encara present, el seleccionador català Toni Almendros anunciava la convocatòria dels vint-i-dos homes cridats a defensar la samarreta de la selecció en el primer duel d'entrenament. Només vuit supervivents del darrer equip campió i moltes cares noves per enfrontar-se a un equip de superior categoria, el Sabadell de Miguel Álvarez.

Les 80 persones que, segons la FCF, eren a l'Olympia de Sabadell han pogut presenciar la victòria d'un combinat que encara té per davant dos duels més abans d'afrontar la fase de grups, amb rivals encara per sortejar. El davanter del Júpiter Mamadou Kanteh 'Kuku' ha estat l'encarregat d'obrir la llauna al minut 27, després de controlar una pilota llarga per acabar superant el porter arlequinat Sergi Tienda. Els vallesans no han trigat massa en tornar l'empat al marcador i, als 34 minuts de joc, Bruno aconseguia una diana per igualar-ho tot.

Abans del descans, el potablava Jaime Fuentes aconseguia avançar novament la selecció CatUEFA amb un gol que acabaria sent definitiu. El marcador no s'ha tornat a moure i els homes d'Almendros han pogut liquidar la seva estrena en duels amistosos amb victòria. Un resultat que s'agraeix després de l'eliminació el curs passat a la fase intermedia europea, a Moldàvia.

[Seguiment via FCF]

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada