dilluns, 14 de setembre del 2015

CatUEFA | Primera convocatòria del curs

El seleccionador català de futbol amateur, Toni Almendros, ha donat a conèixer aquest dilluns la primera llista de convocats d'aquesta temporada, en què el combinat català té el repte de defensar el campionat estatal obtingut en les dues últimes edicions, a Astúries (2012) i a Segòvia (2014). La catalana UEFA afrontarà al mes de desembre la primera fase estatal, en la que buscaran el bitllet per a la fase final de la primavera. Aquest dimecres, a les 16h, estan convocats per al primer amistós, a l'Olímpia, de Sabadell, contra el CE Sabadell de Segona B. Un duel que ha canviat el seu escenari inicialment previst (CAR de Sant Cugat), segons ha explicat Futbol Catalunya, per les destrosses que uns senglars han fet a la gespa del camp de la instal·lació santcugatenca.


Cano va aixecar la darrera copa, a Segòvia // Álvaro Montoliu - FCF

La llista de convocats, formada per 22 futbolistes d'11 equips de Tercera  i 1 de Primera Catalana, conté aquests futbolistes:

Porters
José Segovia (Manlleu)
Miguel Ramos (Vilafranca)

Defenses
Carlos Albarrán (Prat)
Andrés Borges (Sant Andreu)
Aitor Lario (Prat)
Alex Cano (Europa)
David Cárdenas (Santboià)
David Márquez (Masnou)
Javi González (Terrassa)
David López (Europa)

Migcampistes
Gerard Puigoriol 'Putxi' (Prat)
Jaime Fuentes (Prat)
Carlos Guzmán (Europa)
Alex Fernandez (Europa)
Javi Santolalla (Júpiter)

Davanters
Sergi Moreno (Vilafranca)
Alex Cano (Gavà)
Cristian del Moral (Gavà)
Niko Kata (Gavà)
Genís Soldevila (Ascó)
Mamadou Kanteh 'Kuku' (Júpiter)
Fernando Velillas (Monta)


David Cárdenas torna a la selecció amb la que ja va aixecar una copa a Astúries // José David Muñoz

Destaca el retorn del central David Cárdenas, ara a Primera Catalana amb el Santboià, que va ser el capità que aixecava el títol estatal a Astúries, l'abril de 2012. 

Es mantenen molts habituals de les llistes d'Almendros, amb el tàndem de bicampions (Astúries i Segòvia) al capdavant, el que formen Alex Cano i Gerard Puigoriol 'Putxi', que no s'han perdut cap convocatòria oficial fins ara. 

Alguns dels últims campions estatals també repeteixen: José Segovia, Andrés Borges, David Márquez, David López, Carlos Guzmán i Alex Fernández, tenint en compte que molts futbolistes presents a la cita de Segovia han promocionat a Segona B.

El retorn de la CatUEFA es produeix gairebé un any després de l'últim partit oficial, de regust amarg. Catalunya queia el mes de setembre passat a Moldàvia, a la fase intermèdia europea, que li impedia repetir presència a la fase final continental, el màxim èxit assolit fins ara, amb el bon record de la final disputada al Vèneto el juny de 2013.

Fa un any, un sol gol allunyava Catalunya de la fase final // Álvaro Montoliu - FCF

L'amistós contra el Sabadell d'aquest dimecres serà el primer duel de preparació per a la propera cita oficial de la temporada, la primera fase estatal de la Copa de les Regions UEFA. Es disputarà entre el 4 i el 6 de desembre (hi haurà jornada de descans a Tercera), en una seu i amb uns rivals encara per sortejar. Si la catalana superés la fase disputaria, la Setmana Santa de 2016, la fase final, en la qual sortiria el campió estatal que el curs 2016/2017 jugaria a Europa buscant el títol continental.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada