dilluns, 7 de setembre del 2015

Resultats J3

"Triple colideratge, la Monta entra en play-off, el Morell suma un triomf històric"

Adrià Arjona, autor d'un gol històric per al Morell // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

Aquests són els resultats de la J3

DISSABTE, 5 DE SETEMBRE

Morell 1-0 Europa (Adrià Arjona)
Sabadell B 3-0 Santfeliuenc (Sandro Toscano i Manel Martínez -2-)

DIUMENGE, 6 DE SETEMBRE
Ascó 0-1 Gavà (Niko Kata)
Peralada 1-1 Prat (Aleix Feixas / Ignacio Rosillo)
Vilafranca 1-3 Figueres (Santi Triguero / Javi Revert, Santi Varese i Adrià Casanova)
Rubí 1-1 Granollers (Adrià Grau / Alex Gil)
Manlleu 0-1 Terrassa (Éric Martínez)
Cerdanyola 1-2 Masnou (Eugeni 'Pitu' Plazuelo / Edgar Mayor -2-)
Sant Andreu 3-2 Júpiter (Kevin Gissi -2- i Jordi Aumatell / Josu Rodríguez i Mamadou Kanteh 'Kuku')
Muntanyesa 4-1 Palamós (Rubén Giménez, Fernando Velillas -2- i Pedro García / Joan Corominas 'Coro')

CLASSIFICACIÓ

Classificació del grup V de Tercera després de la J3:

Gols: 27
Resultats: 4 victòries locals, 2 empats i 4 victòries visitants
Màxim golejador: Manel Martínez (Sabadell B), Javi Revert (Figueres) i Mamadou Kanteh 'Kuku' (CE Júpiter), 4 // Veure llistat complet

L'anàlisi dels dilluns
Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents

• Triple colideratge, a 7 punts, al capdavant de Tercera, entre Prat, Sant Andreu i Figueres...

• ...i atenció perquè dimarts canviaran les coses. O bé tindrem líder en solitari... o el colideratge s'ampliarà a cinc equips. MontaGavà disputaran la segona part pendent del seu duel (J1, 1-1 al descans). Si guanya un dels dos, serà líder amb ple de punts (9 de 9). Si empaten, en sumaran 7 i s'ajuntaran als altres tres equips al colideratge.

• La Monta ha entrat en aquesta J3 en zona de play-off. No hi era des de la jornada final de la temporada 2013/2014, quan va disputar la fase d'ascens, amb Manolo González a la banqueta.

• També s'estrena aquest curs en play-off el Sant Andreu, situat a la tercera plaça després del vibrant 3 a 2 contra el Júpiter.
El Sant Andreu superava el Júpiter i és colíder // UE Sant Andreu

• A la part baixa els tres equips que iniciaven la jornada en descens vencien. Triomfs de Terrassa, Masnou i Morell, que els treuen de les últimes places.

• Si a dalt els cinc primers equips són els cinc conjunts que no han perdut encara, a baix els cinc últims són els que encara no han guanyat. Hi ha un quadruple empat a 2 punts que, per diferència de gols, deixa en descens al Palamós i el Santfeliuenc, i el Cerdanyola és el nou cuer, amb 1 punt.

• Dues derrotes seguides per a l'Ascó en lliga, tres si comptem la patida a la Copa del Rei entre setmana.
El Gavà s'ha endut els tres punts d'Ascó // Iris Solà - FC Ascó

• Niko Kata, davanter del Gavà, marcava a Ascó el gol 50 d'aquesta temporada 2015/2016 al grup català de Tercera.

• La nova gespa de Nou Barris, en el retorn de la Monta al seu camp habitual, s'estrenava amb victòria local... forjada a la segona part. Coro avançava el Palamós al primer temps però quatre gols a la represa donaven la victòria als barcelonins.

• Ja no queda cap equip imbatut a la categoria. En aquesta jornada han encaixat el primer gol del curs el Prat, a Peralada, després de 215 minuts; el Sant Andreu, contra el Júpiter, després de 212 minuts; i el Figueres, a Vilafranca, 185 minuts després.
Aleix Feixas (7) del Peralada marcava el primer gol del curs al Prat // CF Peralada

• Tots els equips de la categoria ja han marcat el seu primer gol. En aquesta jornada han marcat el primer gol del curs el Peralada, després de 215 minuts; el Terrassa, després de 187 minuts; el Masnou, després de 207 minuts; i el Cerdanyola, després de 262 minuts.

• El Sant Andreu 3-2 Júpiter i el Monta 4-1 Palamós igualen el registre de partit amb més gols del que s'ha disputat de temporada. Cinc dianes, com al Morell 0-5 Prat i a l'Europa 5-0 Terrassa, els dos de la J1.

• Al Municipal de Nou Barris, els jugadors de la Monta i del Palamós van lluir abans del partit una pancarta en suport als refugiats del conflicte sirià, ideada per la Peña Al Hueco.
Pancarta de benvinguda i suport als refugiats // BTV Notícies

• El CD Morell marcarà el 5 de setembre de 2015 com una data històrica: la del seu primer triomf a la Tercera Divisió (també la seva estrena del caseller de punts). Els tarragonins superaven l'Europa (1-0).

• Adrià Arjona és el nom que anirà lligat per sempre a aquest triomf. El jove futbolista, sorgit del juvenil del FC Barcelona, anotava el gol de la victòria als minuts finals de partit.

• Després de 12 partits sense perdre a domicili en lliga, l'Europa encadena ara dues derrotes lluny del Nou Sardenya.
Aturada de Gianni Cassaro, porter de l'Europa // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

• Moviments als Golejadors. Triple empat al capdavant, amb tres futbolistes que ja han assolit els 4 gols. Són Manel Martínez, del Sabadell B, Javi Revert, del Figueres, i Mamadou Kanteh 'Kuku', del Júpiter.

• El mateix Manel Martínez (Sabadell B), Santi Triguero, del Vilafranca, i Mamadou Kanteh 'Kuku', del Júpiter, són els únics futbolistes que han marcat en les tres jornades disputades.
El gol de Santi Triguero (11), per tercera jornada consecutiva // Lluís Montaner

• El triomf del Sabadell B el va situar provisionalment (no després dels partits de diumenge) en zona de play-off. El sostre històric arlequinat és la quarta plaça, que van assolir per últim cop... a la jornada inaugural del curs passat, l'única en què els vallesans han estat mai en zona noble. La passada era la temporada d'estrena de l'equip a Tercera.
El Sabadell B superava el Santfeliuenc // santfeliuencfc.blogspot.com

• Primeres derrotes del curs per al Santfeliuenc, que havia iniciat la temporada amb dos empats; per al Manlleu, que havia sumat 4 punts de 6 possibles fins ara; i per al Júpiter, després del ple de victòries en les dues primeres jornades.
El Júpiter perdia al Narcís Sala en un partit vibrant // Judit Andreu - UESantAndreu.cat

• Després d'aquesta jornada continuen invictes els cinc primers classificats: Prat, Figueres, Sant Andreu, Monta i Gavà.

• Després d'aquesta jornada continuen sense guanyar els cinc últims classificats: Rubí, Santfeliuenc, Palamós, Peralada i Cerdanyola.

• 74 gols. La jornada ha servit per apujar la mitjana de gols. Se n'han marcat 27, els mateixos que a la J1, tot i que hi ha un partit per finalitzar. Per ara acumulem una mitjana de 2'48 gols per partit (comptem els partits complets). Mitjana lleugerament superior a l'assolida l'any passat (2'47) i registres superiors als de les tres primeres jornades, en què s'havien marcat 69 gols. Per ara, hi ha un creixement del 7'25% quant a gols marcats, pendents de la segona part del Monta-Gavà.

• Victòries locals 41% | Empats 28% | Victòries visitants 31%

• L'augment dels triomfs visitants (4 en aquesta J3) les situa una mica per sobre de les xifres observades el curs passat (30% de victòries a domicili). Disminueixen lleugerament les victòries locals (2 punts per sota respecte el global del curs passat) i els empats (un punt per sota).
El Figueres només ha encaixat un gol, el que rebia a Vilafranca // UEFigueres.cat

• Màxim golejador: Prat (8) | Menys golejat: Prat, Figueres i Gavà (1)

• Menys golejador: Terrassa, Peralada, Santfeliuenc i Cerdanyola (1) | Més golejat: Morell i Vilafranca (7)
D'aquesta manera Éric Martínez marcava el primer gol del curs del Terrassa // AEC Manlleu

• Rendibilitat: El Terrassa és per ara l'equip que millor aprofita els gols marcats. Amb una diana entres partits ha sumat 4 punts: el triomf a Manlleu, unit al 0-0 de la setmana passada.