dimarts, 27 d’octubre del 2015

El protagonista | J10: Javi Sánchez (Cerdanyola)

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista (una altra novetat) que penjarem al nostre canal de Soundcloud


Després de la J10 hem escollit com El protagonista el davanter del Cerdanyola, Javi Sánchez  (Barcelona, 3 de febrer de 1984). La setmana passada aconseguia el seu primer gol del curs (contra el Prat, 1-3) i diumenge tornava a l'estadi on ha marcat les dues darreres temporades. Sánchez aconseguia dues dianes, una de penal i l'altra, de ser més murri que la defensa, que donaven la volta al marcador i encaminaven el seu equip cap a la victòria. Al minut 68, Sánchez va ser substituït amb una ovació que el Nou Sardenya va regalar al seu ex, convertit també en botxí.


Javi Sánchez va superar els seus excompanys per signar un doblet // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT

A l'entrevista amb el nostre Protagonista analitzem la victòria a la Vila de Gràcia, el primer doblet del davanter, les sensacions del retorn a la que ha estat casa seva i la situació en el seu nou equip, el Cerdanyola, que fins ara ha carburat molt millor a domicili que no pas a Fontetes. Aquí teniu disponible l'entrevista amb Javi Sánchez:



Aquesta és la sisena temporada de Javi Sánchez a Tercera. Va debutar a la categoria l'any 2010, després d'ascendir amb el Masnou el curs anterior i d'una trajectòria a Regional Preferent en què destacava especialment al Júpiter (26 gols entre 2006 i 2008), on acabava sent conegut com El bombardero de la Verneda. Al seu any de debut a Tercera (2010/2011) Sánchez anotava 7 gols en 31 partits que li van valer per fitxar pel Castelldefels. En el seu segon any a Tercera, va mantenir uns registres similars a l'entitat marinera (6 gols en 32 partits). El curs següent, Alberto Fernández el reclutava per al Rubí... i a Can Rosés explotava el davanter que coneixem avui: 22 dianes en 37 partits el col·locaven a l'Onze ideal del curs 2012/2013 i cridaven l'atenció de Pedro Dólera, que el va dur a l'Europa l'any següent. En el seu primer any a Gràcia, va anotar 20 gols que li van permetre disputar la seva primera promoció d'ascens a Segona B, a més de repetir presència a l'Onze ideal, ara de la temporada 2013/2014. A Gràcia, Sánchez aconseguia l'estabilitat en un mateix club a la categoria i, tot i veure's afectat per una lesió, feia 5 dianes en 25 partits el curs passat i es proclamava campió de la Copa Catalunya. L'estiu passat firmava pel Cerdanyola, club en què ja ha sumat els seus 3 primers gols en lliga. Les seves xifres globals a Tercera, 171 partits disputats, 63 gols marcats fins ara.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada