dimarts, 6 d’octubre del 2015

El protagonista | J7: Dani Prieto (Masnou)

Com a novetat aquesta temporada, els dimarts a tercera.cat recollirem les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera. En recollirem les paraules en una àudio-entrevista (una altra novetat) que penjarem al nostre canal de Soundcloud

Després de la J7 hem escollit com El protagonista el central del MasnouDani Prieto (Mataró, 24 d'agost de 1987). Líder de la defensa masnovina des que va arribar al club l'estiu de 2014, Prieto iniciava diumenge la jugada que culminava amb el gol de Manel Lora al camp del Gavà. El Masnou, cuer abans del partit, estava ben a prop de vèncer al camp del líder invicte, que salvava un punt in extremis amb gol d'Alex Pla (1-1, recupereu el vídeoresum). El punt, el segon empat consecutiu per als maresmencs, treia els de Miguel López de la zona de descens.

Dani Prieto, al Masnou-Prat del curs passat // Club Deportiu Masnou

A l'entrevista amb el nostre Protagonista analitzem el partit de Gavà, els ànims al vestidor masnoví després de les bones sensacions ofertes als últims dos partits (empats a un contra Figueres i Gavà) i de la necessitat de sumar tres punts per agafar més confiança encara. A més, Dani Prieto, professor d'Educació Física, té un altre rol al Club Deportiu Masnou més enllà de liderar la defensa del primer equip sobre la gespa. Des de l'estiu passat és el coordinador de futbol 11 del club, i treballa braç a braç amb Miguel López, el seu entrenador, que exerceix de director esportiu de l'entitat. Aquí teniu disponible l'entrevista amb Dani Prieto:


Dani Prieto va debutar a Tercera el dia abans de complir 27 anys. Va ser el 23 d'agost de 2014, en el dissabte inaugural del campionat, amb victòria al camp del Prat (1-2). Des de llavors, en un any i dos mesos de competició, Prieto s'ha erigit en un fix a l'eix defensiu maresmenc. L'equip ha disputat 45 partits de lliga i ell n'ha jugat 43, 36 el curs passat i 7 (tots) aquesta temporada, tots set com a titular. En 43 partits de lliga ha marcat 2 gols, els dos en jornades consecutives el curs passat, el mes de novembre, al camp del Terrassa i a casa contra el Figueres. El mataroní va arribar al Masnou després de jugar en diversos equips maresmencs de categories inferiors (Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Premià de Dalt o Mataró, equip en què va jugar el curs 2013/2014, 32 partits i 3 gols), així com a la Gramenet B.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada