dimarts, 13 d’octubre del 2015

El protagonista | J8: Oriol Molins (Cerdanyola)

Com a novetat aquesta temporada, els dimarts a tercera.cat recollirem les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera. En recollirem les paraules en una àudio-entrevista (una altra novetat) que penjarem al nostre canal de Soundcloud

Després de la J8 hem escollit com El protagonista el polivalent futbolista del CerdanyolaOriol Molins (Barcelona, 19 de juliol de 1990). Diumenge debutava amb els vallesans amb el gol que tancava l'imponent triomf dels de Toni Carrillo al camp del Terrassa (0-4, recupereu el partit aquí). Hem escrit "debutava" en cursiva perquè el partit d'aquesta J8 significava el retorn de Molins al Cerdanyola. La setmana passada s'anunciava el seu fitxatge pels verds, a la recerca de minuts després d'un inici amb poca participació al Prat (3 partits, un com a titular). Molins ja va jugar al Cerdanyola (i destacar com a mitjapunta golejador) a la segona meitat de la temporada 2013/2014, abans de fitxar pel Prat de Manolo Márquez el curs passat.

Molins (al centre, de cara), celebrant un dels gols del Cerdanyola a Terrassa // Mireia Sanz - Cerdanyola FC

A l'entrevista amb el nostre Protagonista analitzem el triomf del Cerdanyola a Terrassa, parlem del retorn de Molins al conjunt vallesà i endevinem les perspectives de futur del futbolista i el seu equip. Aquí teniu disponible l'entrevista amb Oriol Molins:



Oriol Molins tot just inicia la seva cinquena temporada a Tercera, però té al seu bagatge partits a les quatre principals categories del futbol català: des de la Segona B (16 partits en l'últim any de la Gramenet a la categoria, 2010/2011) fins a l'extinta Regional Preferent, categoria en què va debutar com a amateur al Palau la temporada 2009/2010, després de passar pel juvenil del CE Europa. L'estrena a Tercera va ser amb la Grama, el curs 2011/2012 (dos gols). Des de llavors, ha passat per quatre equips més a la categoria: la Monta (tram final de la 11/12, un gol), el Vilafranca (2012/2013 i primer tram de la 13/14, 55 partits, 7 gols), Prat (2014/2015 i inici d'aquest curs, 40 partits, 6 gols) i Cerdanyola (segon tram de la 2013/2014, amb els de diumenge, 18 partits, 8 gols).

En total, més de 130 partits a la categoria i 24 gols anotats. Ara, el totcampista busca recuperar protagonisme al Cerdanyola. El primer pas ha estat prometedor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada