dijous, 29 d’octubre del 2015

Resultats J11

"La Monta entra en play-off i el Sant Andreu goleja per sortir del descens"


Brian Canalejo, doblet en el triomf del Sant Andreu contra el Rubí // Judit Andreu - UESantAndreu.cat

Aquests són els resultats de la J11:

DIMECRES, 28 D'OCTUBRE
Gavà 1-0 Granollers (Albert Cazorla)
Palamós 2-1 Júpiter (Narcís Barrera -2- / Mamadou Kanteh 'Kuku')
Muntanyesa 3-1 Manlleu (Uri Escabrós, Jandro i Fernando Velillas / Óscar Uroz)
Cerdanyola 3-0 Peralada (Oriol Molins, Eric Blasco -p- i Juli Serrano)
Ascó 1-1 Europa (Albert Virgili / Abel Rita)
Vilafranca 1-1 Prat (Bernat Puig / Elhadji Bandeh)
Figueres 3-1 Terrassa (Javi Revert i Adrià Casanova -2- / Miki Martínez)
Masnou 2-2 Santfeliuenc (David Llobet -2- / Dani Ortiz i Juan Quiles)
Morell 0-1 Sabadell B (Antonio 'Ñito' Martín)
Sant Andreu 6-0 Rubí (Kevin Gissi, Dani Guerrero, Joan Noguera, Brian Canalejo -2- i Xavi Pluvins)

CLASSIFICACIÓ
Aquesta és la classificació del grup català de Tercera després de la J11:


Gols: 30
Resultats: 6 victòries locals, 3 empats i 1 victòria visitant
Màxim golejador: Mamadou Kanteh 'Kuku' (Júpiter), 10 // Veure llistat complet



L'anàlisi dels dilluns
Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents

  • Tot igual, però diferent. La jornada entre setmana deixa el Prat com estava: líder en solitari, amb dos punts sobre el segon... tot i que el principal perseguidor ha variat, ara és el Gavà.

  • Només el Gavà. Dels quatre primers classificats a l'inici de la jornada, només un vencia, el conjunt gavanenc, tercer abans de jugar, que superava el Granollers, fins ara quart (1-0). El segon, Júpiter, perdia a Palamós (2-1) i cedia una plaça i el líder Prat empatava a Vilafranca (1-1).

  • Consolidats. Onze jornades de lliga... i totes onze amb el Prat entre els tres primers classificats. El Júpiter acumula 10 jornades en play-off i el Gavà, 8. Són els tres equips amb més presència a la zona noble.

  • Entra la Monta. L'altre gran triomfador (amb el Gavà) a la part alta és la Monta. Triomf contra el Manlleu (3-1) i retorn a la zona de play-off després de sis jornades (ja va ser quart a la J5). Aquesta és la tercera jornada dels barcelonins a la zona noble.

  • Canvis a baix. Dos dels tres últims classificats són els mateixos... però hi ha hagut canvis de posicions. El Santfeliuenc, després del tercer empat seguit, deixa de ser cuer, passa a ser penúltim, i el seu rival en el polèmic empat d'aquesta J11, el Masnou (2-2), entra en descens, antepenúltim. Torna a ser cuer (ho va ser les J7 i 8) el Peralada, que queia a Cerdanyola (3-0).

  • Sis jornades. El Santfeliuenc i el Peralada ja igualen el Morell com els equips que més jornades han estat en descens fins ara, en 6 de les 11 disputades. Els tarragonins, però, són fora del perill per ara. Amb el retorn en descens del Masnou, els maresmencs han estat 5 jornades entre els tres últims.

  • Surt el Sant Andreu. Va entrar en descens a la J10... i n'ha sortit a la J11. La golejada del Sant Andreu contra el Rubí (6-0) treia els barcelonins de l'antepenúltima plaça.

  • Màxim i mínim. La J11 és la jornada amb més triomfs locals de les que s'han disputat fins ara (6). No es veien tantes victòries dels equips de casa des de la J33 del curs passat. També és la jornada amb menys victòries visitants d'aquesta lliga, només una, la del Sabadell B al Morell (0-1). No es veien tan poques victòries visitants des de la J32 de la temporada passada.

  • 30 gols. Continua el canvi de xip golejador observat a les últimes cinc jornades, quan la mitjana s'ha apropat als 30 gols (29'60 gols de mitjana). Torna a ser la jornada més anotadora del curs (empatada amb la J8 i la J10), i un 20% dels gols, una cinquena part, es veia al Narcís Sala (6-0 del Sant Andreu al Rubí). Només quatre equips es quedaven sense marcar (Morell, Peralada, Rubí i Granollers) i dominaven clarament els gols locals, 22 a 8. 

  • Golejada amb rècords. El Sant Andreu 6-0 Rubí entra als registres de rècords del curs en tres categories: és la golejada de la temporada (supera el Morell 0-5 Prat i l'Europa 5-0 Terrassa de la J1); és el partit amb més gols de l'equip local (fins ara els màxims registres eren cinc dianes, de l'Europa i del Gavà) i entra al grup de partits amb més gols vistos fins ara. En total, són quatre els partits en què s'han vist sis gols: Monta 2-4 Gavà (J1), Gavà 5-1 Morell (J6), Prat 4-2 Monta (J8) i el d'aquesta J11 al Narcís Sala.

  • Victòria de nou. El Gavà vencia després de quatre partits sense triomfs. Victòria al duel de play-off contra el Granollers (1-0). Quart gol del curs per a Albert Cazorla (que no anotava de penal per primer cop) i segona derrota seguida dels vallesans a domicili; els d'Albert Garcia surten del play-off... però són sisens a un sol punt del quart.

  • Estrena. Primera victòria del Palamós com a local aquest curs. Doblet de Narcís Barrera per capgirar la diana del golejador Kuku per al Júpiter. Els empordanesos agafen aire, els barcelonins cauen una plaça, són tercers.

  • El soldat rus assenyala el camí. Nou gol d'Uri Escabrós per a la Monta. El soldat rus ha marcat 4 gols aquest any... en 4 partits diferents, tots victòries dels d'Antonio Escudero. Jandro ampliava distàncies, Óscar Uroz, 4t gol del curs, anotava el 2 a 1 per al Manlleu, però al tram final Fernando Velillas sentenciava amb el seu tercer gol del curs. Quarta victòria (en sis partits) de la Monta a casa; els barcelonins són quarts, el Manlleu cau però es manté en zona mitjana.
El Cerdanyola vencia a Fontetes // Cerdanyola FC - cfc.cat

  • Estrena històrica. Primera victòria del Cerdanyola a Fontetes en lliga. Triomf contra el Peralada (3-0). Oriol Molins (segon gol en tres partits amb l'equip) obria la llauna, Éric Blasco feia el segon de penal i Juli Serrano -amb un golàs!- tancava el triomf. Suma 9 punts dels últims 12 el conjunt vallesà, amb 11 gols marcats als últims 4 partits. El Peralada és el nou cuer, encadena dues derrotes sense marcar.

  • Empat. En un dels duels de nivell de la J11, l'Europa s'avançava a Ascó (gol d'Abel Rita, el tercer que marca enguany), però a la represa empatava Albert Virgili, que ja suma 6 dianes aquest curs. Els asconencs continuen a prop del play-off i els escapulats sumen el quart empat en cinc jornades, són en zona mitjana.
Repartiment de punts entre Ascó i Europa // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Bernat iguala. El líder Prat s'avançava a Vilafranca amb el primer gol com a potablava d'Elhadji Bandeh (el seu 31è gol a Tercera, en l'inici de la seva tercera temporada a la categoria). Els penedesencs, però, empataven al tram final, diana de Bernat Puig, la seva tercera del curs. Els de Pedro Dólera continuen líders, sis partits sense perdre; tallen la seva ratxa de quatre victòries. El Vilafranca és onzè.

  • Final de la crisi. Han estat tres jornades sense guanyar (1 punt de 9 possibles) i havent marcat un sol gol en tres partits... fins que el Figueres ha retornat a les victòries, després de superar el Terrassa (3-1). Sisè gol del curs de Javi Revert. Miki Martínez empatava per als vallesans, però un doblet express d'Adrià Casanova (3 gols aquest curs) donava la victòria als d'Eduardo Vílchez. Els empordanesos s'apropen a la part altà (vuitens, a tres punts del quart) i els egarencs continuen en mala dinàmica a domicili (5 derrotes en 6 desplaçaments) i són catorzens, tres punts per sobre del descens.
Aiguat a Vilatenim... i triomf del Figueres // UEFigueres.cat

  • Gol fantasma. Al duel entre Masnou i Santfeliuenc els visitants s'avançaven dos cops... però un gol de David Llobet (bigolejador en aquesta J11) a l'afegit, polèmic i dubtós segons expliquen ambdós equips, rescatava un punt per als maresmencs. Els dos equips són ara en zona de descens. Els masnovins encadenen tres jornades sense guanyar (2 punts de 9 possibles) i els blanc-i-blaus, set partits sense victòria, amb tres empats seguits (3 punts dels últims 21 possibles). Els dos golejadors del Santfe, Dani Ortiz i Juan Quiles, s'estrenen en aquesta lliga.

  • De nou. El Sabadell B repetia partit fora de casa (dissabte passat jugava a Rubí); repetia victòria per 0 a 1; i repetia amb gol guanyador d'Antonio 'Ñito' Martín. Segon gol del curs per a l'ex del Masnou o de la Monta, segon gol guanyador. Els vallesans ja són l'equip menys golejat del grup i es col·loquen cinquens, a una plaça del seu sostre històric. Derrota del Morell després de dos triomfs; els tarragonins són un punt per sobre del descens.
Triomf del Sabadell B al Morell // CESabadell.cat

  • Recuperats. En partit de transició al Sant Andreu (amb Mikel Azparren a la banqueta i el nou míster, Joan Esteva, a la graderia), triomf incontestable dels andreuencs contra un Rubí (6-0) que no oposava resistència després del primer gol de Kevin Gissi. El davanter argentí suma 7 gols en aquesta lliga, tots al Narcís Sala. Els altres golejadors de l'equip s'estrenaven en aquesta lliga. Un d'ells, Brian Canalejo, amb doblet, el segon un golàs! Els quadribarrats surten del descens i deixen els rubinencs com a equip frontissa, que marca la permanència amb 11 punts. Tercera derrota seguida, sense marcar totes tres, per als homes de Julià Garcia.

  • Moviments als Golejadors. Marcava a Palamós i per tant Kuku (Júpiter) se situa com a líder en solitari, amb 10 dianes. Arribava als 7 gols Kevin Gissi (Sant Andreu), i dos futbolistes més ja en sumen 6, Javi Revert (Figueres) i Albert Virgili (Ascó). Un total de 12 futbolistes s'estrenaven com a golejadors en aquesta lliga, tres dels quals (David Llobet, Narcís Barrera i Brian Canalejo), amb doblet.

  • Gols destacats. Jornada intersetmanal, hem vist tan sols imatges de tres partits... no podem jutjat gaire, tan sols dir que són golassos el segon de Brian Canalejo (Sant Andreu) i el de Juli Serrano (Cerdanyola).

  • 286 gols. Nova jornada amb rècord anotador, i continua pujant la mitjana global, ara situada als 2'60 gols per partit. És per sobre dels 2'47 amb què es tancava el curs passat i també per sobre (un +6'72%) dels que s'havien marcat a les onze primeres jornades del curs passat (268).

  • Millor local: Prat i Júpiter (13 de 15, 86'67%) | Millor visitant: Gavà (11 de 15, 73'33%)

  • Victòries locals 43% | Empats 27% | Victòries visitants 30%

  • Respecte el curs passat, els triomfs visitants se situen en la mateixa proporció (van ser també el 30% dels marcadors al global de la temporada passada); també se situen al mateix nivell els triomfs locals (també 43% el curs passat) i els empats (27%).

  • Màxim golejador: Prat (24) | Menys golejat: Sabadell B (8)

  • Menys golejador: Rubí, Santfeliuenc i Peralada (9) | Més golejat: Terrassa (23)

  • Camp on es veuen més gols. Per ara és el Narcís Sala. Al camp del Sant Andreu s'han vist 24 gols en 6 partits, 4 de mitjana per duel.

  • Rendibilitat. El Manlleu, tot i la derrota a Nou Barris, continua sent l'equip que té millor ràtio punts sumats/gols marcats. Amb dotze gols (poc més d'un per partit de mitjana), els osonencs han sumat 16 punts. Són 1'33 punts per gol marcat de mitjana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada