dimecres, 16 de març del 2016

Prèvia-Guia J28 | 2a part: Rubí-Morell

La lluita per evitar el descens en joc avui a Can Rosés. Rubí i Morell, a 4 i 5 punts de la permència, respectivament, s'enfronten  en un duel vital per poder tornar a ser el proper curs a Tercera Divisió.

 Rubí i Morell busquen la permanència // Fotografies: Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT | Muntatge: Tercera.cat

DIMECRES, 16 DE MARÇ
19h Rubí-Morell 

Aquesta és la part baixa de la classificació, abans del Rubí-Morell:




Un dels partits més importants pel desenllaç de la competició obrirà foc aquesta tarda a Can Rosés. Rubí i Morell es trobaran en un duel directe entre dos equips que són en zona de descens.

Els rubinencs tenen la salvació quatre punts per sobre i s'han marcat l'objectiu de reduir-lo a només un, guanyant avui i deixant el seu rival enrere en la lluita. També aquesta és la finalitat del Morell, que es desplaçarà fins al Vallès Occidental per escalar fins al divuitè lloc i veure la sortida del pou a tan sols dos punts. Tant vallesans com tarragonins van caure en els enfrontaments de diumenge passat i van perdre una oportunitat d'or per abandonar la zona vermella aquest dimecres. Els de Julià Garcia queien 0-1 davant el Sant Andreu mentre que els homes d'Angoy encaixaven un 2-1 al Pepín Valls contra el Sabadell B.

Amb un partit menys que els seus rivals directes, fins i tot l'empat podria no ser un mal resultat si tenim en compte els enfrontaments pendents dels dos equips contra rivals directes en aquesta lluita. Una situació que, en part, fa que els dos clubs depenguin d'ells mateixos per salvar-se. El Rubí ha de visitar l'Ascó i el Masnou i rebre el Palamós en la darrera setmana de competició. Pel que fa al Morell el calendari és encara més favorable, ja que els tarragonins rebran a Santfeliuenc, Granollers i, en l'última jornada, a l'Ascó. A més, també viatjaran a Terrassa en un altre enfrontament directe.

A la primera volta, el Morell va superar el Rubí per 2-0, amb gols de Samu Blanes i David Sangrà. Llavors, el Rubí era dotzè, amb tres punts de marge vers el descens i el Morell divuitè, empatat a punts amb el dissetè, que al final de la jornada 9 era el Masnou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada