dijous, 3 de març del 2016

Resultats J28

Els tres primers no miren enrere i el Terrassa veu les orelles al llop

El Palamós superava el Masnou al duel de la part baixa // Joan Sabater - ElPuntAvui.cat

Aquests són els resultats de la J28:

DIMECRES, 2 DE MARÇ

Palamós 4-2 Masnou (Marc Medina -2-, Aleix Feixas i Marçal Lladó / Pol Ballesteros i Roger Matamala)
Santfeliuenc 2-3 Figueres (José R. Campos 'Joserra' i Guillem Sarmiento / Moha Chabboura, Roger Brugué i Adrià Casanova)
Granollers 1-4 Vilafranca (Ricard Alcántara / Víctor Oribe -2-, Jesús Ayala i Santi Triguero -p-)
Prat 3-0 Cerdanyola (Ignacio Rosillo, Elhadji Bandeh i Oriol Ricarte)
Peralada 3-0 Sant Andreu (Marc Mas -3-)
Júpiter 1-4 Gavà (Josu Rodríguez / Boris Garrós -3- i David Jiménez)
Manlleu 1-2 Sabadell B (Arnal Llibert / Ramon Marimon -pp- i Cesc Clotet)
Terrassa 0-1 Ascó (Andreu Guiu)

DIMECRES, 23 DE MARÇ

20h Europa-Muntanyesa

DIJOUS, 24 DE MARÇ
12h Rubí-Morell


CLASSIFICACIÓ
Així està la classificació després de la J28, amb l'Europa-Monta i el Rubí-Morell pendents:


Gols: 31
Resultats: 3 victòries locals i 5 victòries visitants
Màxim golejador: Santi Triguero (Vilafranca) i Marc Mas (Peralada), 16 // Veure llistat complet


L'anàlisi dels dilluns dijous

Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents
  • Més líder. Nova victòria del Prat, nou partit sense perdre (ja en van 23) i el campionat potablava que s'apropa. Quan queden 10 jornades (= 30 punts) per al final, els pratencs mantenen els 10 punts de marge sobre el segon i 14 sobre el cinquè.

  • Continuen ferms. Victòries a domicili de Vilafranca (segon) i Gavà (ara tercer), que mantenen força darrere del líder. Els gavanencs superen la Monta, que com l'Europa deixa el seu partit de la J28 pendent per al 23 de març.

  • Cosa de cinc. El triomf del Sabadell B a Manlleu confia els arlequinats com un dels cinc bàndols (amb Vilafranca, Gavà, Monta i Europa) que lluitarà per les tres places de play-off més enllà del Prat.

  • Més aire. Les victòries de l'Ascó a Terrassa (0-1) i del Peralada contra el Sant Andreu (3-0), cinquena seguida dels empordanesos, donen aire als dos equips, que ja tenen 10 i 9 punts, respectivament, sobre el descens.

  • Nou equip llindar. El Terrassa és ara l'equip que marca la permanència, el quart per la cua, amb 30 punts, cinc per sobre de l'antepenúltim.

  • Tot igual... però amb dos pendents. En descens hi ha una jornada més el Rubí i el Morell, que han endarrerit el seu partit d'aquesta J28 fins al dia 24. Continua cuer el Masnou, que després de caure a Palamós (4-2) queda ara a 11 punts de la salvació.

  • 31 gols. Molta producció anotadora en aquesta J28. Tanta, que som a només un gol (i queden dos partits per disputar-se) d'igualar el registre més alt de dianes en una jornada aquest curs (32). Només tres equips (Cerdanyola, Sant Andreu i Terrassa) d'un total de 16 s'han quedat sense marcar. Lleuger domini dels gols visitants, 15 a 16.

  • Perfil visitant. Amb vuit partits disputats ja sabem segur que els triomfs visitants seran, mínim, el 50% de la jornada. Se'n veien cinc aquest dimecres, per tres victòries locals. A falta dels dos partits que es disputaran a finals de mes, aquesta J28 no compta amb cap empat.

Una idea per partit
  • Distància. El Palamós-Masnou era clau per definir les opcions d'uns per la permanència i dels altres per mantenir opcions per sortir del descens. El triomf empordanès (4-2) treu els palamosins de la plaça que marca la salvació i deixa els masnovins a 11 punts de la salvació, en una ratxa molt negativa per als maresmencs: han sumat 2 punts dels últims 30 possibles.

  • Cop. El Figueres s'imposava a Les Grases (2-3) i deixa el Santfeliuenc quinzè, amb 7 punts de coixí sobre el descens. Continua la irregularitat dels figuerencs, mentre que el Santfe ha sumat 4 punts dels últims 12.

  • Sisena seguida. No s'atura el Vilafranca... especialment a domicili: sisè triomf seguit dels penedesencs fora de casa, novè del curs, després de la victòria a Granollers (1-4). Continuen segons, amb el Gavà un punt per sota; el Granollers allarga la mala dinàmica: cinc derrotes seguides, un sol triomf als últims onze partits (5 punts de 33 possibles). Al Vilafranca, Santi Triguero amplia el registre de gols als 16 i Víctor Oribe ja en suma 10.

  • Segona part letal. En un partit molt marcat pel vent, el líder Prat superava el Cerdanyola (3-0) i amplia diverses ratxes: són ja 23 partits seguits sense perdre en lliga (iguala el registre de l'Hospitalet 2009/2010) i l'equip va camí dels 15 mesos sense caure al Sagnier en partit oficial. Dues fuetades d'Ignacio Rosillo, primer (10è gol del curs), i d'Elhadji Bandeh, després (5 dianes enguany) encaraven un partit que Ricarte tancava amb el 3-0. El Cerdanyola veu tallada la ratxa de tres triomfs però es manté en una còmoda vuitena plaça.

  • Marc Mas. El moment de forma del davanter és espectacular. Contribuïa amb un hat-trick al cinquè triomf seguit del Peralada, contra el Sant Andreu (3-0). Mas suma ja 16 gols (màxim anotador, amb Triguero, amb 16) i ha marcat 10 gols als últims 7 partits. Cinquè triomf seguit dels empordanesos, que tenen ara 9 punts de coixí sobre el descens. El Sant Andreu, de la seva banda, perd després de sis partits sense caure i és en zona mitjana.

  • Sisena. El Gavà ja encadena sis victòries (i 19 punts dels últims 21 possibles) i és un dels aspirants a la segona plaça. Quart triomf seguit a domicili, ara a camp del Júpiter (1-4), amb hat-trick de Boris Garrós. El barceloní fa un mes i mig que és a l'equip i ja ha marcat 7 gols... els set, en tres partits a domicili. El Júpiter cedeix la segona derrota seguida a casa però continua setè, a 7 punts del play-off.

  • Ressorgits. Després de sis jornades sense vèncer (dos empats, quatre derrotes) el Sabadell B retornava als triomfs amb victòria a Manlleu (1-2). Els arlequinats retornen a la lluita pel play-off (per ara són cinquens, a un punt del quart), i aprofundeixen en la ferida dels manlleuencs: són el millor equip visitant de la categoria... però un dels pitjors locals. Amb la d'aquesta J28, el Manlleu ha sumat 9 derrotes en 14 partits al Municipal.

  • Gol al 87'. L'Ascó conqueria l'Olímpic de Terrassa amb diana d'Andreu Guiu (5a del curs), encadena dues victòries i amb 11 punts dels últims 18 possibles els de Miguel Rubio han aconseguit un coixí de 10 punts sobre les places de perill. Els asconencs només han encaixat un gol als últims quatre partits i no encadenaven dos triomfs des del setembre. El Terrassa, en canvi, encadena ja 10 jornades sense vèncer, amb tan sols 2 punts sumats dels últims 30 possibles.

    Repàs general
      • Moviments als Golejadors. El sostre s'amplia... i amb dos futbolistes. Arriben a les 16 dianes Santi Triguero (Vilafranca) i Marc Mas (Peralada). Dos futbolistes arribaven als dobles dígits aquest dimecres: Ignacio Rosillo (Prat) i Víctor Oribe (Vilafranca). I quatre futbolistes en sumen ja 8: Marc Medina i Aleix Feixas (Palamós), Roger Matamala (Masnou) i Josu Rodríguez (Júpiter). Als 7 arriben Boris Garrós (Gavà) i Adrià Casanova (Figueres). En aquesta J28 només ha estrenat el seu compte golejador quatre futbolistes, Jesús Ayala (Vilafranca), Ricard Alcántara (Granollers), David Jiménez (Gavà) i Pol Ballesteros (Masnou).

      • Gols destacats. Ens quedem amb els d'Ignacio Rosillo i Elhadji Bandeh (Prat) i David Jiménez (Gavà). [Només hem vist imatges del Gavà-Júpiter, a més d'haver vist 'in situ' el Prat-Cerdanyola]

      • 706 gols. Les 31 dianes d'aquesta J28 (en 8 partits) han apujat una mica la mitjana, situada als 2'54 gols per partit, per sobre dels 2'47 amb què es tancava el curs passat. €

      • Millor local: Prat (34 de 42, 80'95%) | Millor visitant: Manlleu i Vilafranca (28 de 42, 66'67%)

      • Màxim golejador: Prat (53) | Menys golejat: Prat (21)

      • Menys golejador: Morell (21) | Més golejat: Terrassa (50)

      • Camp on es veuen més gols. S'hi manté el Municipal de Vilafranca, en què s'han vist 48 gols en 14 partits disputats, 3'43 gols per partit de mitjana.

      • Rendibilitat. No ha jugat, però es manté al davant de la ràtio la Monta. Amb 33 gols, poc més d'un per partit de mitjana, els de Nou Barris han sumat 48 punts. Són 1'45 punts per gol marcat de mitjana.

      Cap comentari:

      Publica un comentari a l'entrada