dimarts, 26 d’abril del 2016

El protagonista | J35: Sergi Moreno (Morell)

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista que pengem al nostre canal de Soundcloud.

Després de la J35 hem escollit com El protagonista el davanter del Morell, Sergi Moreno,(Reus, 21 de setembre de 1992). Moreno, de 23 anys, era un dels onze escollits per Angoy per tractar d'allargar el màxim possible el desenllaç -gairebé inevitable- del descens. El Morell necessitava una victòria i que el Santfeliuenc no puntués, però la desfeta contra el Granollers (1-2) sentenciava l'equip tarragoní.
Sergi Moreno va arribar en el duel de la J22 al Nou Sardenya // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT
A l'entrevista amb el nostre Protagonista parlem del descens del Morell, del tram final de temporada del filial reusenc i de la perspectiva de Sergi Moreno, que enguany ha militat a dos equips classificats als pols oposats

Sergi Moreno és un dels habituals als equips de les terres tarragonines de Tercera. Després del seu pas per la Pobla de Mafumet i l'Ascó, (havent debutat abans amb el Figueres), Moreno aterrava aquest curs al Vilafranca en un projecte dissenyat per ser al play-off. Tot i això, a meitat de temporada canviava els colors penedesencs pels del Morell i passava d'aspirar a tot, a lluitar per defensar la categoria. Un canvi abismal que el davanter ha tancat amb un gol (fins ara) amb l'equip tarragoní per comptar-ne 22 en un total de 107 partits a Tercera, repartits en quatre cursos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada