diumenge, 26 de juny del 2016

Resultats 3a eliminatòria 'play-off' (Tornada)

El Gavà és de Segona B!

Aquest és el resultat del partit de tornada de la 3a eliminatòria del 'play-off'

DIUMENGE, 26 DE JUNY
Gavà 2-2 (6-5p) Castellón (Jaime Hernández i David Jiménez / Antonio -2-)

El Gavà ha coronat una temporada d'èxit // Javi Borrego - FCF
L'equip de Juanma Pons probablement era l'equip català que en més bona forma arribava al play-off. Una situació que avui s'ha vist materialitzada amb l'ascens, tot i no jugar el millor partit de la temporada. Després d'haver de patir en la primera eliminatòria contra el Marino de Luanco, els del Baix Llobregat van passar per sobre de l'Almagro en la segona ronda per encarar l'encreuament final amb un equip dels que es preveia complicats. El Castellón, tercer al grup valencià, va posar les coses molt difícils en duel d'anada avançant-se 2-0 al marcador, però els gavanencs es van saber recompondre i empatar un partit del que avui se n'han pogut beneficiar.

Amb aparent tranquil·litat, el Gavà no ha trigat en posar-se el partit de cara gràcies al gol de Jaime Hernández, que obria la llauna i feia esclatar una Bòbila avui plena fins a la bandera. Abans del descans, David Jiménez feia encara més gros el crit de felicitat del camp gavanenc amb un golàs que col·locava el 2-0 al marcador i complicava molt tasca de remuntar pel Castellón. Les coses, però, mai són senzilles quan es tracta d'una promoció d'ascens i l'equip de Kiko Ramírez ha decidit saltar a la gespa per fer front al segon temps creient en les seves possibilitats. Tant ha estat així que al minut 49 Antonio escurçava distàncies, i al 56 el davanter orellut tornava a colpejar per posar l'empat en el marcador i enviar el duel a la pròrroga. Abans d'aquesta mitja hora d'afegit els dos equips podrien haver trencat la igualada per certificar el seu ascens en un duel tan intens que ha acabat amb un home expulsat per cada banda.

A la pròrroga, els nervis s'han apoderat de La Bòbila amb el degoteig constant d'ocasions per part de l'equip visitant, que no ha estat capaç de batre Eric. Tampoc el Gavà no ha pogut perforar la porteria de Campos i l'ascens s'ha hagut de decidir en una tanda de penals no menys emocionant que s'ha acabat enduent l'equip català per 6-5. Moment en què La Bòbila ha esclatat del tot per celebrar el retorn del Gavà a la Segona B.

Èric mantejat pels seus companys després de la tanda de penals // Javi Borrego - FCF