dijous, 30 de març del 2017

Camí dels 'play-off'

En la setmana en què podríem tenir les dues primeres confirmacions de play-offal nostre grup, obrim un any més el recull al compte enrere per a la promoció a tots els grups de Tercera. En un mes i mig conclouran les lligues i ja hi ha 4 equips que tenen bitllet per al play-off d'ascens a Segona B. Un, Las Palmas Atlético, entrenat per Manolo Márquez, podria confirmar el campionat aquest mateix diumenge.

Las Palmas Atlético, a un pas de confirmar el campionat canari // UDLasPalmas.es


Són en total 72 places, que quedaran decidides i fixades el diumenge 14 de maig, i que ja han començat a tenir confirmacions. Quatre líders de quatre grups ja tenen bitllet per a la promoció d'ascens, i caminen ara ferms cap al campionat, que els col·locaria a la ronda de campions.


Són la Gimnástica Segoviana, l'Atlético Malagueño (rival del Vilafranca el curs passat), Las Palmas Atlético i Lorca Deportiva. Quatre escollits als quals aquest cap de setmana se sumaran nous equips.

Aquesta és la situació dels quatre primers als 18 grups de Tercera Divisió ara mateix. En vermell, equips que ja tenen bitllet per al play-off.

Font: tercera.cat

Els quatre confirmats tenen prou coixí sobre els perseguidors... i de fet, Las Palmas Atlético compta les hores per tancar el campionat de grup. Repassem les seves situacions.
  • La Gimnástica Segoviana compta amb 12 punts de marge sobre l'Atlético Astorga al grup 8 de Castella i Lleó, quan en queden 21 en joc.
  • L'Atlético Malagueño també té 12 punts més que l'Almeria B i l'Antequera, dos perseguidors amb els quals encara han de decidir el goal average. El campionat del grup 9, el d'Andalusia Oriental, encara trigarà dues o tres setmanes a decidir-se.
Manolo Márquez, entrenador del Las Palmas Atlético // UDLasPalmas.es
  • S'apropa el campionat del Las Palmas Atlético, que té 19 punts sobre el segon, el San Fernando, quan en queden 21 en joc! Podria confirmar el campionat al grup 12, el grup canari, si guanya diumenge al camp d'El Cotillo. També si empata i al duel entre San Fernando i Villa de Santa Brígida, que el segueixen a la taula, no hi ha triomf del San Fernando.
  • Al grup 13, el grup murcià, el Lorca Deportiva té 7 punts de coixí sobre el segon, La Hoya Lorca, i per tant encara falta una mica per confirmar el campionat matemàtic.

Onze filials
Entre els altres 68 equips, o entre els 64 que no són els representants catalans, hi ha vells coneguts (rivals dels equips de casa nostra de l'última dècada): Deportivo B, Cerceda, Tuilla, Laredo, Almeria B, Formentera, Yeclano Deportivo, Jerez i Conquense, fent una vistada ràpida.

L'Atlético Malagueño, un dels filials... i un vell conegut // MalagaCF.com

També destaca la forta presència d'equips filials, un total d'onze, incloent el Peralada, que té l'acord de filialitat amb el Girona. Hi ha: Deportivo B, Sporting Gijón B, Alavés B, Villarreal C, Atlético de Madrid B, Atlético Malagueño, Almeria B, Betis B, Las Palmas Atlético i Deportivo Aragón.

I nosaltres, quan?
Al grup català de Tercera podríem tenir les primeres confirmacions de bitllet per al play-off aquest mateix diumenge. Aquestes són les seves opcions.

L'Olot, líder del grup i que rep el Palamós, serà al play-off matemàticament diumenge si...
  • GUANYA
  • EMPATA i el Terrassa no guanya
  • PERD i no guanyen ni Terrassa ni Ascó

El Peralada, segon classificat i que rep La Jonquera, serà al play-off matemàticament diumenge si...
  • GUANYA i l'Ascó no guanya
  • EMPATA i el Terrassa no guanya i l'Ascó perd

El compte enrere ja s'ha activat i a tercera.cat, setmana rere setmana, en farem el seguiment. Ja som camí dels play-off.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada