dilluns, 5 de juny del 2017

Resultat Anada 2a eliminatòria 'play-off'

El Peralada colpeja en un partit rodó


L'onze del Peralada que tombava el Conquense // CF Peralada


Aquest és el resultat del partit d'anada de la 2a eliminatòria:

DIUMENGE, 4 DE JUNY
Peralada 3-0 Conquense (Ernest Forgas, David Corominas 'Coro' i Javi Soria -pp-)


Apunts de play-off

  • Moment dolç. Tercer partit de play-off i tercer triomf per al Peralada, ara contra el Conquense (3-0), sense encaixar cap gol i augmentant a cada duel els gols anotats (0-1, 2-0 i ara 3-0).
  • Richi Paz. L'expulsió de Gianni a la tornada contra el Móstoles donava l'alternativa al porter, que complia amb una gran actuació, destacant en dues aturades just abans d'obrir-se el marcador.

  • Ernest Forgas. Continua el gran moment de forma de Forgas, que inaugurava el marcador amb un gran xut. És el vuitè gol de Forgas amb el Peralada, equip al qual va arribar al mercat d'hivern.

  • Coro és la vida (3a part). Tornem a utilitzar el títol del llibre de Marc Raymundo (sobre un altre Coro, tot sigui dit) per ressaltar el gran moment de David Corominas 'Coro'. El capità del Peralada definia a la perfecció en el 2 a 0 i suma ja 17 gols aquesta temporada. Ha marcat als tres partits del play-off.

  • Control i cop final. El Peralada controlava la situació a la segona meitat, veia com el Conquense es quedava amb deu... i matava el partit als últims minuts.

  • Pressió. L'excel·lent treball de pressió dels empordanesos provocava una mala passada del porter del Conquense. La pilota queia a peus de Xavi Boniquet, que feia una jugada espectacular, culminada amb l'autogol de Javi Soria, defensa dels visitants.

  • Fortí. És la sisena victòria seguida del Peralada al Municipal (quatre al final de lliga, dues al play-off). A casa, a més, els xampanyers tan sols han encaixat un gol als úñtims nou partits.

  • La tornada. Diumenge vinent, a les 18'30h i en directe per Esport3, el Peralada buscarà l'accés a la ronda definitiva a Conca.

Efectes col·laterals
  • L'Horta, de Tercera. El cap de setmana ens ha deixat un nou equip per a la Tercera 17/18. L'Horta golejava el Lloret (4-0) i es proclamava campió del grup 1 de Primera Catalana. El conjunt barceloní, entrenat per Xavi Molist (a qui vam tenir a la categoria com a jugador fins fa tot just quatre anys), torna a la categoria 17 anys després de l'últim descens, l'any 2000.
  • Sants i Reus B Cambrils, a la promoció. Els santsencs i els cambrilencs disputaran, a dos partits, l'eliminatòria per decidir el tercer ascendit a Tercera aquest curs. El factor camp s'ha de sortejar aquest dimarts a la FCF. L'anada serà el proper cap de setmana (10 i 11 de juny) i la tornada, el següent (17 i 18).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada