El Peralada es queda a les portes de Segona B

El Rápido de Bouzas, nou equip de Segona B // Cristian Garcia

Aquest és el resultat del partit de tornada de la 2a eliminatòria:

DIUMENGE, 25 DE JUNY
Peralada 2-2 Rápido de Bouzas (Xavi Boniquet i David Corominas / Pablo Carnero i Diz)

Vídeoresum
Resum extens del Peralada 2-2 Rápido de Bouzas, recollir al web de La Xarxa:

Apunts de play-off
  • Amarg. L'empat del Peralada davant el Rápido de Bouzas (2-2) deixa els empordanesos a les portes de l'ascens, a un sol gol de pujar a Segona B.

• Sense premi. Els xampanyers dominaven durant bona part del partit, però no convertien les principals opcions atacants, començant per la d'Ernest Forgas als 28 minuts.

• Cop inicial. Poc després de la mitja hora de joc, Pablo Carnero avançava el Rápido. Un gol que donava als gallecs l'ascens virtual.

• Reacció. Només dos minuts després, però, apareixia Xavi Boniquet per anotar l'empat per al Peralada (en el seu 8è gol del curs). L'eliminatòria, abans del descans, quedava plenament empatada.
La pinya del Peralada, a l'inici de cada part // Cristian Garcia

• Coro. A la represa, un gol de falta de David Corominas 'Coro' (el seu 18è gol del curs) situava el Peralada al davant. Als empordanesos els calia guanyar el partit per pujar, i se situaven amb 2-1 quan quedaven 37 minuts...

• Aigua freda. El gol de Diz, aprofitant una jugada amb refusos i una rematada al pal, glaçava el Municipal de Peralada.

• Insistència. Des del 2-2 fins al final (mitja hora de joc), el Peralada no es rendia, insistia i insistia, i Vallho i Estellés, els centrals, gaudien de bones opcions. El gol, però, no arribava.

• Polèmica al camp. El Peralada reclamava un penal a Javi Sánchez que l'àrbitre no xiulava i que inclou un contacte clar (vistes les imatges d'Esport3).

• Polèmica a la banqueta. Des de l'àrea tècnica del Rápido de Bouzas es caldejava l'ambient als minuts finals: el llençament de pilotes al camp per interrompre el duel encenia els ànims de jugadors i afició local.

• A les portes. Amb el xiulet final, els jugadors, cos tècnic i afició del Rápido celebraven l'ascens al mateix camp en què queien abatuts els membres del CF Peralada, que ha completat la millor temporada de la seva centenària història però s'ha acabat quedant a tocar de Segona B.

• Descens no compensat. El no ascens del Peralada implica el descens de La Jonquera a Primera Catalana, per compensació. Els jonquerencs han estat un any a Tercera, i baixen tot i acabar setzens, cinquens per la cua.