dijous, 6 de juliol del 2017

El retorn a la feina

El mes de juliol avança i per als futbolistes aquests 31 dies solen significar dues coses: vacances els primers dies de mes... i retorn a la feina, amb la dura pretemporada, a partir de la segona quinzena. Repassem quin és el calendari de tornada als entrenaments per als 20 equips que competiran al grup català de Tercera el curs vinent, el dia en què l'equip més matiner, l'Espanyol B, ha tornat a la feina. La temporada arrenca oficialment amb la Copa Catalunya, el 29 i 30 de juliol. La lliga arrencarà el 19 i el 20 d'agost.

Retorn a la feina de l'Espanyol B, aquest 6 de juliol al matí // RCD Espanyol

Aquest dijous, 6 de juliol, a les 8'30h del matí, ha arrencat oficialment la pretemporada per a l'Espanyol B, l'equip que torna més d'hora als entrenaments dels 20 que competiran a Tercera el curs vinent. El filial blanc-i-blau, que aquest dimecres anunciava la composició del cos tècnic que encapçala David Gallego, va tancar el curs passat el 14 de maig, amb el final de lliga de Segona B, de la qual va descendir després de cinc temporades a la categoria de bronze.

Un altre filial
Només la Pobla Mafumet, un altre dels filials de la categoria, s'apropa en la data d'arrencada al filial blanc-i-blau. Els granes tornen a la feina dilluns vinent, 10 de juliol, a les ordres del nou tècnic, Antonio Rodríguez 'Rodri', que tindrà Eduardo Vílchez com a segon.

La meitat, el 17
Fins a 10 equips, la meitat dels que competiran a la propera lliga, retornaran a la feina el dilluns, 17 de juliol. Entre aquesta desena de conjunts hi ha els descendits Prat i L'Hospitalet, els nouvinguts Horta i Reus B Cambrils, el Terrassa, que ve de jugar play-off, així com l'Ascó, l'Europa, el Figueres, el Palamós i el Sant Andreu.

Pocs dies després
A la mateixa setmana tres equips més començaran a preparar el nou curs amb les sessions de pretemporada. Dimarts 18 de juliol serà el torn del Granollers, el Santboià s'hi posarà un dia després, dimecres 19, i el Vilassar de Mar de Manel Moya arrencarà el dijous, 20 de juliol.

El 24 de juliol, tots en marxa
Dilluns 24 serà el dia en què tots 20 equips ja estaran oficialment de pretemporada. Aquell dia significarà el retorn als entrenaments dels últims quatre equips que encara descansaran els dies anteriors: són el Castelldefels, el Cerdanyola, el Santfeliuenc i el Vilafranca.

Indefinits
Tenint en compte la situació del Gavà, descendit a Tercera per motius econòmics però sense reconeixement oficial del nou projecte esportiu a la categoria, es desconeix encara per tant la data de retorn als entrenaments dels gavanencs, que de fet encara han de definir plantilla i cos tècnic. A l'altre cantó de la balança, el Peralada és el principal candidat a ocupar la plaça dels blaugranes a Segona B, i de fet ja han fet oficial a la RFEF la intenció de cobrir-ne el buit. Fonts del club empordanès han confirmat a tercera.cat que la data de retorn als entrenaments no està definida encara, pendent de saber on competirà l'equip el curs vinent i quin serà el projecte esportiu.

Així doncs, aquest és el calendari de pretemporada de la Tercera 17/18:

Quadre: tercera.cat

Les dates:

6 de juliol
Espanyol B

10 de juliol
Pobla Mafumet

17 de juliol
Ascó
Europa
Figueres
Horta
L'Hospitalet
Palamós
Prat
Reus B Cambrils
Sant Andreu
Terrassa

18 de juliol
Granollers

19 de juliol
Santboià

20 de juliol
Vilassar de Mar

24 de juliol
Castelldefels
Cerdanyola
Santfeliuenc
Vilafranca


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada