dimarts, 18 de juny del 2013

Cap al Vèneto! (2a part)

Com vaig explicar ahir, dijous viatjo cap al Vèneto per cobrir per a La Xarxa la fase final de la Copa de les Regions UEFA. Durant 10 dies viuré les evolucions de la selecció catalana amateur a Itàlia.

Aquest dimarts el Secretari General de l'Esport, Ivan Tibau, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, han rebut els jugadors de la selecció, concentrats al CAR des del cap de setmana. He cobert l'acte per a La Xarxa i n'he fet aquesta VÍDEO-notícia (article format text aquí):



Com que al blog estem immersos amb els 'Fem balanç', la sèrie d'articles que repassen l'any dels 20 equips a la categoria, la meva idea és que se segueixin publicant els dies que no jugui Catalunya (els partits de la fase de grups són els dies 22, 24 i 27; i la possible final, el 29). Dijous quedaran set capítols per tancar els articles.

Des que escric aquestes línies hi ha alguns articles ja programats per als propers dies de la sèrie 'Fem balanç'.

Els altres grans fronts del web (el somni de l'Olot i l'onze ideal) seran coberts de la següent manera:

  • En la mesura del possible, informaré el cap de setmana del que faci l'Olot a Aranda de Duero, citant (o enllaçant, simplement) altres fonts que hagin pogut seguir el duel.
  • Com que l'Olot competirà fins el cap de setmana del 29-30 de juny, he decidit que l'onze ideal de Tercera es presenti a partir de l'1 de juliol. Trobo que seria poc coherent presentar-lo quan la temporada, oficialment, no ha acabat. 
Com vendrem l'onze ideal?
Per a l'onze ideal he pensat una presentació més curiosa. Aniré més enllà de l'article únic, anunciant els 11 noms. Ho faré amb una sèrie d'onze articles d'autor, en què diversos periodistes i informadors del futbol català descobriran alguns trets que defineixen els 11 futbolistes que heu escollit després de més de 100 propostes. Un 12è dia faré recopilació de la votació, de l'onze complet i de tots els noms proposats.

Vèneto, Olot, 'Fem balanç' i onze ideal. Els últims dies de la temporada arriben molt carregats a tercera.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada